OPERACIÓ A L'ATLETISME

Ilias Fifa desmenteix qualsevol implicació amb el dopatge

El campió d'Europa de 5.000 metres diu que la Policia no va trobar productes prohibits a casa seva

Ilias Fifa, quan va guanyar el títol europeu de 5.000. 

Ilias Fifa, quan va guanyar el títol europeu de 5.000.  / AFP / KOEN VAN WEEL

1
Es llegeix en minuts

L'atleta espanyol d'origen marroquí Ilias Fifa ha desmentit categòricament qualsevol relació amb assumptes de dopatge, tant de tràfic com de consum. En un comunicat fet públic aquest dilluns a Santa Coloma de Gramenet, ciutat on viu, el campió d'Europa dels 5.000 metres (Amsterdam 2016) ha frenat les acusacions rebudes la setmana passada amb motiu d'una operació policial que el va portar, fins i tot, a estar detingut durant una nit. 

Notícies relacionades

"S'ha parlat que, a més d'estar al centre d'una trama il·legal, al meu domicili es van trobar productes com EPO o anabolitzants, cosa que és totalment mentida. L'únic que hi tenia eren vitamines i suplements esportius permesos per a la pràctica del meu esport, tal com el registre de la policia pot demostrar", assegura Fifa a través del comunicat.

L'atleta recorda que "en l'última temporada ha passat aproximadament 20 controls antidopatge" en les competicions en les quals ha participat "però també al meu domicili i fins i tot de vacances". Fifa es confessa "tranquil" i confia que "aviat la veritat surti a la llum i tothom sàpiga que la meva vinculació amb tot això és nul·la".