REIAL MADRID

Sense gol, amb ansietat i entre una pluja de lesions

Zidane alaba Benzema, demana tranquil·litat i no sap explicar tants problemes

undefined40575222 soccer football   champions league   real madrid vs tottenha171021120925

undefined40575222 soccer football champions league real madrid vs tottenha171021120925 / SERGIO PEREZ

2
Es llegeix en minuts
Antonio Merino

N’ hi ha hagut prou amb set partits a casa per deixar al descobert les mancances d’un equip que lluita en tres fronts per sortir d’un problema que pot ser molt seriós si no es resol de manera immediata. A la falta de gol, amb 11 dianes en els set primers partits, amb un pou de tres empats i una derrota, i a l’ansietat que ha generat en l’equip l’absència d’efectivitat s’hi uneixen les lesions. L’última, la de Keylor Navas, que no jugarà avui contra l’Eibar (20.45 h. Movistar Partidazo).

Ni tan sols el fet d’haver retallat dos punts al Barcelona ha rebaixat la tensió. Amb més ocasions que gol, amb un erràtic Benzema, que suma dos gols en quatre partits, amb la falta de punteria d’Asensio, que no marca des del dia 27 d’agost, i la dependència de Cristiano, convertit ja en el màxim golejador de l’equip amb set dianes, el debat de l’absència d’un davanter torna a prendre cos. 

"Ens agrada jugar a casa"

No entra en aquest debat Zidane, que reitera que a l’equip «li agrada jugar a casa, tot i que últimament els resultats no són els esperats. Per contrarestar això, res millor que virar cap a temps millors amb la finalitat d’evitar que el seguidor entri en pànic. D’aquesta manera, i parodiant Laporta, Zidane va deixar anar allò que «no estem tan malament». «Estem a cinc punts del líder, anem primers a la Champions i hem guanyat dos trofeus. No sé si la gent se n’ha oblidat. Anem pel bon camí i no ens hem de preocupar més del compte», va sentenciar l’entrenador francès.

Elogis a Benzema

Notícies relacionades

En el marc d’aquest discurs positivista li va tocar el torn a Benzema. El primer que va llançar Zidane va ser un missatge a l’exblaugrana Gary Lineker, que va manifestar que Karim «és decent, però no és genial i està sobrevalorat». «És una vergonya el que va dir», va etzibar Zidane. Posat de ple en aquesta tasca de desgreuge, el tècnic va oferir la seva particular visió del davanter, a qui considera un crac. «Per a mi, Karim és el millor amb diferència. Ho té tot. També gol. No marcarà 60 gols, però sí 25 i en donarà 30 o més. Em molesta que es parli malament dels meus jugadors», va afirmar Zidane.

"No vam forçar Navas"

Als problemes d’ansietat s’hi afegeixen les lesions. Keylor Navas ha sigut l’últim a aparèixer al comunicat de baixes pels seus problemes d’abductor. Zidane va assegurar que no es va forçar el meta perquè jugués contra el Tottenham. «Estava bé. La d’ara és una altra lesió i crec que és poca cosa», va dir el tècnic francès. Navas és el dotzè jugador que es lesiona aquesta temporada, una plaga que ni Zidane ni els metges saben explicar. «Parlo amb els que en saben més i no hi ha explicació. Estem una mica molestos», va afirmar Zidane.