LA POSTURA DEL TÈCNIC

Guardiola: "La veu del poble és més forta que qualsevol llei"

"És un dia molt trist per a la democràcia, només demano que no hi hagi violència", afirma l'entrenador del City

marcosl40631225 manchester city manager pep guardiola gestures  during the e171021184611

marcosl40631225 manchester city manager pep guardiola gestures during the e171021184611 / Martin Rickett

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

"La veu del poble és més forta que qualsevol llei. És un dia molt trist per a Catalunya, Europa i el món". Pep Guardiola, a l'acabar el partit del Manchester City sobre el Burnley (3-0), ha volgut manifestar el seu malestar per la situació política que es viu a Catalunya després que el Govern de Mariano Rajoy decidís activar l'article 155 de la Constitució per cessar Carles Puigdemont com a president de la Generalitat, el vicepresident Oriol Junqueras i tots els consellers.

Notícies relacionades

No parava de repetir, una vegada i una altra, l'entrenador del City que "és un dia molt trist per a la democràcia", recordant, al mateix temps, que "només volíem votar i escoltar al poble". Però, com ha recordat Guardiola, no ha sigut possible. "Volíem escoltar el poble i que ens escoltessin. Només demano que no hi hagi violència", ha acabat pregant el tècnic català.

"Pensava que al segle XXI ja no passarien aquestes coses, però desafortunadament ha passat" (Guardiola)

Tampoc entén l'entrenador del Manchester City el que està succeint. "Pensava que al segle XXI ja no passarien aquestes coses, però desafortunadament ha passat", ha dit Guardiola. "El Parlament català és molt més antic que l'espanyol. La gent ha oblidat que el que volíem era votar i escoltar el què deia el poble català. I probablemente no hauria volgut la independència o sí. Però ni això ens han deixat fer el govern del PP, evidentment amb l'ajuda del PSOE i Ciutadans".