DISTINCIÓ A ANGLATERRA

Guardiola supera Mourinho i guanya el premi a entrenador del mes a la Premier

El tècnic del Manchester City ha sigut elegit millor entrenador per l'inici triomfal del seu equip

aguasch40357368 manchester city s spanish manager pep guardiola watches from170930194850

aguasch40357368 manchester city s spanish manager pep guardiola watches from170930194850 / IAN KINGTON

1
Es llegeix en minuts

Pep Guardiola, tècnic del Manchester City, ha rebut aquest divendres a la ciutat esportiva del club el premi a millor entrenador del mes d'agost a la Premier League. El preparador català va guiar el City, en un mes d'agost pletòric, a quatre victòries en quatre jornades de lliga: sobre Liverpool (5-0), Watford (0-6), Crystal Palace (5-0) i Chelsea (0-1), marcant 17 gols i sense encaixar-ne cap.

Després de set dates disputades, el City suma 19 punts -sis triomfs i un empat- i lidera la Premier League per diferència de gols amb els seus veïns del Manchester United (+20 dels 'Citizens' per +19 dels 'Red Devils').

Guardiola, que ha rebut el premi per segona vegada des de la seva arribada a Anglaterra l'any passat, es va imposar en la votació, realitzada en conjunt amb els vots d'un panell d'experts i aficionats, al portuguès José Mourinho (Manchester United), a l'argentí Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) i al francès Arsène Wenger (Arsenal).

Els predecessors

El tècnic de Santpedor succeeix en la llista de guanyadors l'alemany David Wagner (Huddersfield), que va guanyar el premi el mes d'agost passat. A més, la Premier League també ha fet entrega aquest divendres a l'equatorià Antonio Valencia del guardó a millor gol del setembre en la categoria reina del futbol anglès.

Notícies relacionades

Valencia, un dels capitans del Manchester United, es va endur el premi per un golàs de volea que va anotar en la victòria del seu equip contra l'Everton el 17 de setembre. "Estic encantat d'haver rebut aquest guardó i els vull donar les gràcies a tots els que van votar per mi. És un gol del qual em sento molt orgullós: em vaig limitar a xutar la pilota i a escoltar el rugit d'Old Trafford", ha assenyalat l'internacional equatorià.

"Va ser un sentiment meravellós i ens va ajudar per començar amb el peu dret el partit amb l'Everton. Al final ens vam emportar els tres punts en el que va ser un dia perfecte", ha afegit Valencia.