EL MISSATGE

Guardiola ja va votar per correu i diu que el referèndum és legal

El tècnic del City assegura que "és un dia per a la democràcia" i insisteix que es permeti votar per saber l'opinió del poble català sobre el seu futur

marcosl40359322 manchester city s spanish manager pep guardiola gestures on 171001084851

marcosl40359322 manchester city s spanish manager pep guardiola gestures on 171001084851 / IAN KINGTON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Londres

"És un dia per a la democràcia. La gent diu que és il·legal, però no ho és". Pep Guardiola, el tècnic del Manchester City, ha confirmat que ja ha votat en el referèndum. Ho va fer per correu ja que no es podia desplaçar a Catalunya degut als seus compromisos professionals amb el City. Guardiola ha parlat després de guanyar a Stamford Bridge el Chelsea (0-1) amb un decisiu gol de Kevin de Bruyne, que li permet seguir sent líder de la Premier juntament amb el Manchester United de Mourinho.

"Diumenge no es vota independència, no va d'això. Això va de democràcia", ha precisat Guardiola. "El Parlament català vol votar per veure si la gent viu les seves vides i el seu futur de manera diferent", ha recordat després l'exentrenador del Barcelona, i ha explicat que "les coses han canviat respecte al segle passat; el poble de Catalunya vol que la gent parli i no hi ha millor manera de fer-ho".