MÀXIMA TENSIÓ

Neymar i Cavani gairebé arriben a les mans al vestuari

La guerra d'egos s'instal·la al vestuari del PSG entre el brasiler i l'uruguaià

lmendiola40173797 paris saint germain s uruguayan forward edinson cavani  l  a170919100522

lmendiola40173797 paris saint germain s uruguayan forward edinson cavani l a170919100522 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts

La guerra d'egos entre Neymar i Cavani, escenificada aquest diumenge en la picabaralla per veure qui llançava un penal en el partit de Lliga davant el Lió, s'ha instal·lat al vestuari del PSG.

El diari esportiu 'L’Équipe' desvela a l'edició d'aquest dimarts que no només hi va haver un enfrontament de paraules al camp entre les dues estrelles de l'equip que entrena Unai Emery. La discussió es va allargar al vestidor. Després del partit, Cavani va retreure a Neymar la seva actitud al camp, considerant que havia estat fora de lloc. El davanter brasiler va perdre els nervis amb la recriminació del seu company i va fer falta la intervenció del seu compatriota i capità de l'equip, Thiago Silva, per evitar un enfrontament físic entre els dos jugadors de l'equip parisenc.

Al marge del penal, que per elevar encara més la polèmica Cavani va fallar, les tensions ja es van fer patents en una altra acció del partit, quan l'exblaugrana Alves va intervenir abans del llançament d'una falta directa per prendre-li la pilota a Cavani i entregar-la a Neymar abans que l'uruguaià executés el llançament.

Qüestió econòmica

Segons 'L’Équipe', el pols entre els dos futbolistes no es limitaria a una qüestió d'egos. També hi hauria una qüestió econòmica pel mig, ja que Cavani s'embutxacaria un milió d'euros addicionals si aconsegueix acabar com a màxim golejador el campionat francès. Segons la mateixa informació, Ibrahimovic també la va tenir, en el seu cas situada al voltant d'un milió i mig d'euros, en la seva etapa parisenca i res fa pensar que Neymar no disposi de la mateixa clàusula.   

Desmentiment de Cavani

Cavani va negar dilluns en una entrevista amb una emissora de ràdio uruguaiana que tingués “cap problema” amb Neymar, malgrat el que ha transcendit a la premsa del seu enfrontament durant el partit contra el Lió (2-0). "No hi ha res de tot això. No sé per què s'han creat totes aquestes històries. Això són coses normals que passen en el futbol”, va declarar Cavani al programa 'Gol de medianoche' de Radio Universal.

Notícies relacionades

“Em vaig assabentar parlant amb el meu germà que la gent diu que Cavani no deixa tirar els penals o que hi ha un problema amb Neymar. La veritat és que no hi ha cap problema”, va afegir.

Ney acaba d'arribar”, va explicar el davanter centre uruguaià. “Segurament es farà veure cada vegada més. Nosaltres, com ja hem dit des de la seva arribada, ho posarem tot de la nostra part perquè es pugui adaptar tan bé com pugui. Crec que s'ha pogut comprovar que s'ha adaptat ràpidament”.