LLIGA FRANCESA

Embolic al PSG: Neymar i Cavani es barallen sobre qui tira penals i faltes

Alves va prendre la pilota a l'uruguaià en un lliure directe per cedir-lo a l'exdavanter del Barça

ecarrasco40161926 paris saint germain s uruguayan forward edinson cavani  r  s170918184615

ecarrasco40161926 paris saint germain s uruguayan forward edinson cavani r s170918184615 / CHRISTOPHE SIMON

1
Es llegeix en minuts

Tempesta al PSG. Amb el 0-0 al marcador davant el Lió, Dani Alves va prendre la pilota a Cavani perquè Neymar llancés una falta directa, que per cert no va entrar. Ja a la recta final, amb el PSG al davant, Cavani no va acceptar cedir un penal a Neymar, que es va apartar negant amb el cap amb disgust. L'uruguaià també va fallar. El PSG va acabar guanyant 2-0 amb dos gols en pròpia porta de l'Olympique i les males cares van quedar atenuades.

La picabaralla sobre el camp i a la vista de tothom farà parlar i ocultarà el triomf parisenc. Un enfrontament obert que posa de manifest la difícil convivència entre tantes estrelles pagades a preu fora de mercat per un club finançat per l'Estat de Qatar. Davant seu s'obre un greu problema per al tècnic Unai Emery.

"No hi ha una jerarquia"

Notícies relacionades

Dani Alves també tindrà la seva quota de protagonisme en la disputa a l'intercedir en favor del seu compatriota. Va intercedir en una altra acció a pilota parada en què va prendre l'esfèrica a l'uruguaià per cedir-la al seu compatriota. El clan brasiler versus l'atacant uruguaià, que és qui sol llançar les penes màximes i generalment amb efectivitat. 

Després del partit Emery es va pronunciar sobre l'enfrontament pels penals. "Ho arreglarem amb el grup, hi ha diversos jugadors que poden tirar els penals. Tots dos són capaços de tirar-los i no hi ha una jerarquia. Si no hi ha acord entre ells dos, prendré una decisió”.