UNA CITA CRUCIAL

Un Espanyol sota pressió se la juga davant el Celta

"Hem de recuperar energies i tornar al bon camí", diu Quique

rpaniagua39299357 sant adria del besos 14 07 2017 entreno del rcd espanyol en 170915174346

rpaniagua39299357 sant adria del besos 14 07 2017 entreno del rcd espanyol en 170915174346

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua / Barcelona

Es tracta només de la quarta jornada de Lliga, però l’Espanyol no es pot permetre més concessions. La inesperada derrota soferta davant el Leganés (0-1) en l’estrena de l’equip a Cornellà ha suposat un llast important, agreujat per la golejada del derbi contra el Barça (5-0). Un punt de nou possibles, la caiguda a la zona de descens i el cinquè pitjor inici de la història periquita són tres realitats massa negatives per a un conjunt que intenta fer un pas endavant en el seu projecte. 

Un triomf davant el Celta aquest dilluns a Cornellà (21.00 hores, Gol) alleujaria la situació, però una altra ensopegada encendria les alarmes, sobretot tenint en compte el que s’acosta en el futur pròxim: visites al Madrigal, Bernabéu i Anoeta.

«El partit més important»

Quique és conscient de la transcendència del xoc. «És el partit més important de tots. Comença la setmana i aquest enfrontament ens ha de portar a recuperar energies, tornar al bon camí. Veig els jugadors molt motivats», va dir el preparador.

Pau, titular 

Notícies relacionades

El tècnic va exigir una reacció als seus jugadors. «Treballem per separar l’ansietat del joc. No hi ha cosa més agònica que l’ansietat. Tenim una altra ocasió per fer un bon partit i mostrar intensitat, esperit i bon joc», va afegir Quique. 

El Celta es va imposar el curs passat a Cornellà (0-2) amb dos gols en el tram final del partit. A la convocatòria es van quedar fora homes com Sergio Sánchez, Hernán i Dídac Vilà. Pau serà titular sota pals tot i estar recuperat Diego López.