LA PREPARACIÓ BLANCA

Partit d'alt risc a Anoeta per al Madrid

El conjunt madridista visita el colíder amb les baixes de Ronaldo, Marcelo, Benzema, Kroos i Kovacic

undefined40132879 gra072  madrid  16 09 2017   el t cnico franc s del real mad170916130425

undefined40132879 gra072 madrid 16 09 2017 el t cnico franc s del real mad170916130425 / Luca Piergiovanni

2
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote / Madrid

Zinedine Zidane no vol pensar en la possibilitat de finalitzar la quarta jornada a set punts del Barcelona, malgrat que l’equip blanc visita aquest diumenge la Reial Societat, colíder amb ple de victòries fins ara i màxim golejador del campionat, sense Cristiano Ronaldo, Marcelo, Benzema, Kovacic i Kroos. El centrecampista alemany, amb molèsties musculars, es va sumar ahir a la nòmina de baixes blanques per a un enfrontament que el tècnic madridista encara sense plantejar-se, almenys sobre el paper, que la diferència amb l’equip blaugrana pot arribar a un nivell alarmant quan el campionat tot just acaba de començar.

Resultats negatius

«Sabem que ens trobarem un molt bon equip. És un partit important perquè hem empatat dues vegades, hem perdut quatre punts i juguem a casa del colíder, però no canviarem res del que volem fer, fins i tot si el partit és més important que altres. Per a nosaltres només és el següent i són tres punts», va dir en roda de premsa el tècnic francès, que no va revelar quin és el problema físic que va impedir a Kroos entrenar-se amb la resta de la plantilla.

L’alemany es va ressentir d’un problema anterior i no vol córrer riscos. «Espero que no sigui gran cosa. No ho és i no farem el tonto. Kovacic, al final, s’ha quedat fora i no volem que passi amb un altre jugador», es va limitar a explicar Zidane, que no va voler compartir amb els periodistes els plans que té per cobrir les baixes esmentades. El lloc de Marcelo sembla clar que serà per a Theo, però de mig camp cap endavant la qüestió es complica. Isco pot endarrerir la seva posició i fins i tot Ceballos disposa d’opcions d’entrar a l’equip. Més en té Asensio d’actuar al davant en companyia de Bale, a qui el preparador madridista va tornar a defensar.

Ronaldo, Modric i Bale en l'entrenament d'aquest dissabte / LUCA PIERGIOVANI (EFE)

El millor Bale

Notícies relacionades

«Farà el seu paper. Últimament sempre són preguntes sobre Bale i ell cada dia se sent millor. Han sigut quatre mesos fora i per tornar al seu nivell per estar com abans com a mínim necessita quatre mesos més», va afirmar Zidane, per a qui treure un triomf d’Anoeta no dependrà exclusivament del fet que el gal·lès assumeixi el lideratge en absència de Ronaldo, que compleix el seu quart partit de sanció en Lliga i reapareixerà dimecres contra el Betis al Bernabéu. «Hi ha altres jugadors importants també i nosaltres marcarem la diferència amb tots, no només amb Bale. Un dia és Cristiano, un altre Benzema, un altre Isco... Crec en tot el que fem com a equip més que sempre en un jugador», va manifestar l’entrenador blanc, que no dubta que Bale té capacitat per suportar la pressió creixent que recau sobre ell.

I si demà Bale marca dos gols, què direm. Tan de bo que ho faci i canviem la dinàmica del que tots pensen d'ell"

Zinedine Zidane

Entrenador del Reial Madrid

«El preu et posa aquí i tu no hi pots fer res. A mi em va passar el mateix... Espero el millor Bale, que arribarà. S’ha de tenir una mica de paciència. Ell està acostumat a tot això i no li pesa... El que ve de fora no ho podem controlar. ¿I si demà marca dos gols què direm? Tant de bo que ho faci i canviem la dinàmica del que tots pensen de Bale», va assenyalar Zidane.