COMENÇA LA CHAMPIONS

El Barça d'handbol inicia el camí cap a la desena davant el campió alemany

L'equip de Pascual visita la pista del Rhein Neckar Lowen, on no ha guanyat mai

zentauroepp40139059 170916184504

zentauroepp40139059 170916184504

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El Barça Lassa inicia a Alemanya un camí que també espera culminar al país germànic. Els blaugranes visiten avui (19.30 hores. Esport3) la pista del Rhein Neckar Lowen, campió de la Bundesliga, per estrenar un torneig que culminarà al maig a Colònia, en una final four en la qual l’equip de Xavi Pascual desitja conquistar la seva desena Copa d’Europa, que s’ha resistit en les dues últimes edicions.

Sense competència real a la Lliga Asobal, Europa és l’autèntica vara de mesurar del Barça, que no ho tindrà fàcil per acabar líder de grup i saltar-se així la ronda de vuitens. A més del Rhein Neckar, en el grup A també hi viatja el defensor del títol, el Vardar de Macedònia, així com els campions de Croàcia (Zagreb) i Suècia (Kristianstad) i els subcampions de Polònia (Wisla Plock), Hongria (Pick Szeged) i França (Nantes).

Notícies relacionades

Pascual avisa de la perillositat del primer rival. «És un dels equips més en forma d’Europa, és duríssim i a més juga a la seva pista. La clau estarà en el fet que siguem consistents en defensa i no perdem pilotes en atac per no donar-los opcions al contraatac», analitza. No es fia d’un conjunt que acaba d’aixecar la Supercopa d’Alemanya i que és capaç de sotmetre els gegants germànics: «Tothom parla del Kiel o del Flensburg i s’oblida que el campió és el Rhein Neckar. Quan un equip és campió d’Alemanya dues temporades consecutives sobren comentaris sobre el seu potencial».

Contra Guardiola

El Barça viatja a una pista en què no ha guanyat mai amb l’única baixa d’Andersson, mentre que el jove Yanis Lenne s’estrenarà en la competició. Ristovski s’enfronta a l’equip del qual va defensar  la porteria abans de fitxar pel Barça, malgrat que per a Gedeón Guardiola, defensa del conjunt alemany, la clau estarà en l’altre porter blaugrana, Pérez de Vargas: «Si Gonzalo té el dia, que és sovint, els rivals no hi poden fer gran cosa». 

Temes:

Handbol