RENOVACIÓ DEL MILLOR DEL MÓN

Bou renova amb Honda després d'aconseguir el seu títol número 22

El pilot de Repsol Honda acabarà el seu nou contracte el 2021 i mostra la seva alegria per seguir "en un equip guanyador"

rozas40119075 toni bou  con su t tulo n mero 22170915135631

rozas40119075 toni bou con su t tulo n mero 22170915135631

2
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Toni Bou, proclamat recentment flamant campió del món de Trial per 22a vegada, ha decidit continuar la relació que l'uneix amb el Repsol Honda Team des del 2007 i ampliar el seu contracte per tres anys més, fins al 2021. El 22 vegades campió del món va firmar recentment l'extensió de la seva relació amb HRC per tres anys més, fins al 2021, quan complirà 15 temporades amb l'equip.

Bou destaca la familiaritat amb què el tracta l'equip Repsol-Honda i assegura que espera correspondre'ls guanyant més títols

La màxima confiança que Toni Bou ha dipositat en el Repsol Honda Team ha sigut i seguirà sent fonamental per continuar ampliant els èxits aconseguits els últims anys: convertir-se en el millor pilot del món, dominar absolutament el panorama mundial de trial en l'última dècada i aconseguir el nombre més gran de títols de campió del món: 22.

"Bou és un exemple per a tots", diu Honda

Notícies relacionades

Bou ha comentat a EL PERIÓDICO que està “molt content de seguir vinculat a aquesta gran família, on he aconseguit complir els somnis de tota la meva vida. Aquí em tracten de forma increïble i jo intento tornar-ho de la millor manera que conec i disfrutant-ho. Estar vinculat amb HRC i amb el Repsol Honda Team fins al 2021 també és un èxit particular i estic content de poder disfrutar d'aquests anys que encara em queden de competició, i intentaré aconseguir més títols i evolucionar al màxim. Dono les gràcies a Honda i a tot l'equip per tractar-me tan bé com ho ha fet sempre i reitero que aquesta vinculació tan llarga amb l'equip també demostra l'excel·lent relació que mantenim”.

Per la seva banda, l'enginyer japonès Yoshishige Nomura, màxim responsable del departament de competició de la firma alada (HRC, Honda Racing Corporation), va expressar la seva alegria en el comunicat oficial de l'equip per la renovació de Bou. “Estem molt orgullosos de la relació que mantenim des de fa temps amb Toni Bou i satisfets de poder renovar la relació que ens uneix amb ell. Bou és, sens dubte, el millor pilot de la història del trial i estic segur que, darrere dels 22 títols mundials, encara vindran més èxits. La família Honda es congratula de poder tenir no només el millor pilot de trial, sinó també un esportista extraordinari que sempre està treballant per superar qualsevol límit. És un exemple per a tots”.

Temes:

Toni Bou