'FAIR PLAY' FINANCER

Tebas reclama a la UEFA que investigui el Manchester City com el PSG

El president de LaLiga creu que el finançament dels dos clubs "gràcies a ajudes estatals distorsiona les competicions europees"

jcarmengol37226790 mex40  ciudad de m xico  m xico   09 02 2016   el presidente170211183411

jcarmengol37226790 mex40 ciudad de m xico m xico 09 02 2016 el presidente170211183411 / Alex Cruz

1
Es llegeix en minuts

LaLiga ha manifestat en un comunicat que està satisfeta per la investigació que la UEFA ha obert al París Saint-Germain sobre el compliment del joc net financer després dels seus últims fitxatges i ha reiterat una petició perquè faci el mateix amb el Manchester City.

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha dit de l'equip parisenc que "és un infractor habitual i ha estat violant el reglament sobre el 'fair play' financer durant anys".

A més, considera que "és important que la UEFA no només es limiti a revisar els fitxatges de jugadors més recents, sinó també l'historial d'incompliment del PSG". Acaba dient que "els fitxatges són únicament el resultat d'anys de dopatge financer del PSG".

Espiral inflacionista

Notícies relacionades

Tebas incideix en la seva petició sobre l'obertura d'una investigació al club anglès. Segons ha manifestat Tebas, "el finançament del PSG i del Manchester City gràcies a ajudes estatals distorsiona les competicions europees i crea una espiral inflacionista que perjudica irreparablement la indústria del futbol".

LaLiga sosté que les finances dels dos clubs "no tenen fonament en la realitat del mercat" i per això ha demanat les investigacions.