LA JUGADA DEL GOLEJADOR PORTUGUÈS

Cristiano vol guanyar més que ningú i que el Madrid assumeixi així la multa d'Hisenda

El club blanc està a punt d'acceptar les exigències de la seva estrella per garantir la seva continuïtat

undefined39782559 gra305  madrid  23 08 2017   los jugadores del real madrid  170824173228

undefined39782559 gra305 madrid 23 08 2017 los jugadores del real madrid 170824173228 / Mariscal

2
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote / Madrid

A les portes de guanyar la seva cinquena Pilota d’Or i igualar així Messi, Cristiano Ronaldo vol ser el futbolista més ben pagat del món. Pretén doblar pràcticament el seu sou al Reial Madrid fins a cobrar més de 40 milions d’euros nets per temporada, amb la qual cosa superaria tant l’estrella del Barcelona com Neymar, que acaba d’arribar al PSG amb un sou anual al voltant d’aquesta xifra.

El portuguès, que ahir va aconseguir la seva tercera corona com millor jugador europeu per davant de Messi i Buffon, ja ha fet arribar al club blanc la seva pretensió, segons el programa Jugones de La Sexta. El Madrid assumiria així indirectament la multa pròxima als 30 milions d’euros que Ronaldo haurà de pagar per regularitzar la seva situació pel presumpte frau de 14,7 milions que va deixar d’ingressar del 2011 al 2014 del qual l’acusa la fiscalia.

Florentino Pérez va assegurar el dia de la seva presa de possessió després de la seva reelecció com a president que l’entitat madridista no tenia res a veure amb els assumptes personals dels seus jugadors i per tant no anava a córrer amb els costos d’una mala gestió dels assessors financers del jugador. L’amenaça de Cristiano d’abandonar el Madrid, però, encara és una realitat palmària i el dirigent blanc està a prop d’acceptar les exigències de la seva estrella, que va renovar el novembre de l’any passat fins al 2021.

Ronaldo posa amb la Supercopa després de complir el seu primer partit de sanció / MARISCAL (efe)

Notícies relacionades

«No contemplo la possibilitat que Cristiano surti del Madrid», va dir Florentino Pérez, que va assegurar que parteix del principi que «tothom ha de complir amb les seves obligacions fiscals, però també sé que ell ha volgut complir amb aquestes obligacions. Segons crec, té la mateixa estructura societària que a Anglaterra. Això ha valgut allà i ho  ha portat aquí».

Suport de Santos

El seleccionador de Portugal, d’altra banda, va afirmar ahir que la sanció imposada a Ronaldo arran de la seva expulsió en el partit d’anada de la Supercopa «va ser un càstig molt injust». Fernando Santos, que tindrà el jugador a les seves ordres en els partits de classificació per al Mundial 2018 de la propera aturada de Lliga –Illes Fèroe i Hongria–, va assenyalar que Cristiano Ronaldo no es va tirar davant Umtiti: Va ser una acció normal del futbol».