L'ACTUALITAT BLANCA

La BBC ja no és intocable per a Zidane

El tècnic madridista no assegura ara la titularitat a ningú i avança que "sempre hi haurà canvis"

undefined39735019 gra017 madrid  19 08 2017 el entrenador del real madrid  zin170819124026

undefined39735019 gra017 madrid 19 08 2017 el entrenador del real madrid zin170819124026 / Juan Carlos Hidalgo

2
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote / Madrid

Un dia abans de l’estrena de la Lliga del Reial Madrid a Riazor contra el DeportivoZinedine Zidane no va voler confirmar el que va repetir diverses vegades al llarg de la passada temporada, que Cristiano RonaldoBale Benzema seran titulars sempre que estiguin disponibles. Ara, després del protagonisme que han adquirit en l’equip jugadors com Asensio Isco, el tècnic blanc no ha pres el camí d’assegurar la titularitat a ningú. De moment, avui no hi serà el golejador portuguès, que es perdrà els quatre primers partits de Lliga per sanció. Tampoc Kovacic, que no es va entrenar ahir per uns molestos problemes musculars.

Zidane observa com Bale i Marcelo disputen la pilota / JUAN CARLOS HIDALGO (EFE)

«Anem tots en el mateix vaixell i volem fer la mateixa cosa. Aquí no hi ha equip u o equip dos, a o b, hi ha un sol equip, amb jugadors importants, tots ho volem fer bé i sempre hi haurà canvis», va assegurar el tècnic francès després de ser interrogat per la presumpta titularitat indiscutible de la BBC en una conferència de premsa que va obrir amb un missatge de suport als familiars de les víctimes dels atemptats de Barcelona Cambrils.

Rival a batre

Tampoc va voler avançar el paper que tindrà en l’equip blanc Asensio, una de les grans sensacions d’aquest inici de temporada. «De cada jugador, no només de Marco, veig clar el que pot aportar a l’equip. Ell ho està fent fenomenal, però tots estem preparats. Demà tenim el Depor, dimecres el trofeu Bernabéu, després la Lliga una altra vegada, la selecció i torna la Lliga... El camí serà molt llarg, però estem bé, concentrats i hem de seguir en aquesta línia», va afegir Zidane, que no té cap mena de preocupació especial perquè el Madrid sigui ara el rival a batre: «sempre tots els rivals volen guanyar contra el Madrid. Pensem el mateix de sempre, cada partit serà important perquè si vols guanyar una Lliga tan llarga has de començar bé. Cada partit significarà un esforç increïble  per a nosaltres davant un rival que ens voldrà guanyar».

Sergio Ramos remata de cap en presència de Kroos / JUAN CARLOS HIDALGO (EFE)

Notícies relacionades

Pepe Mel, l’entrenador del Deportivo, firma per endavant un 0-0, però Zidane no espera un rival apocat. «És un equip amb bons jugadors, que sap jugar i ho intentarà a casa seva. No és una preocupació especial perquè serà així en tots els partits. El més important és el que farem nosaltres, més que el rival», va assenyalar l’entrenador madridista, que va assegurar que té  la millor plantilla del món, però no la dona per tancada.

Plantilla millorable

«És la millor del món, sí, però segurament es pot millorar perquè tenim jugadors molt joves i sempre es pot aprendre... Aquest any serà més difícil i fins al dia 31 pot passar qualsevol cosa», va subratllar  Zidane, que va haver de tornar a parlar sobre el que va dir al voltant de la sanció de cinc partits a Ronaldo. «Va ser una cosa puntual, l’altre dia vaig dir el que pensava i s’ha acabat. Mai em queixaré dels àrbitres. Vaig dir que la sanció era massa per al que havia fet i ja està. Ja veurem si es pot canviar, s’intentarà», va assenyalar. El míster va confirmar que el club blanc recorrerà al TAD