Bartra dedica un golàs amb el Borussia a les víctimes dels atemptats

L'exjugador del Barça va mostrar el braçalet negre al públic i va mirar al cel

jcarmengol39737569 dortmund s spanish defender marc bartra  c  celebrates scori170819170103

jcarmengol39737569 dortmund s spanish defender marc bartra c celebrates scori170819170103 / ODD ANDERSEN

1
Es llegeix en minuts

El defensa Marc Bartra va ser protagonista en la jornada inaugural de la Bundesliga al firmar un preciós gol davant el Wolfsburg que immediatament va dedicar a les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. «De tot cor, va per tu Barcelona i Cambrils. ¡No tenim por!», va escriure l’exblaugrana a Twitter després del partit. En la celebració del gol, Bartra va mostrar el seu braçalet negre al públic mentre s’abraçava als seus companys, i després va mirar al cel en senyal de respecte a les víctimes del mortal atropellament a la Rambla i el posterior atac terrorista a Cambrils. 

Notícies relacionades

El gest de Bartra va tenir una especial connotació. El defensa català va resultar ferit l’abril passat quan diverses explosions van sorprendre l’autobús del Borussia Dortmund, que anava camí del seu estadi per disputar el partit de quarts de final de la Lliga de Campions davant el Mònaco. El defensa va haver de ser intervingut per una fractura al canell dret, a més a més de patir un ensurt terrible. El defensa es  va recuperar molt bé. 

El gol d’ahir de Bartra, un impecable xut amb l’interior de la seva bota dreta que es va colar per l’escaire, va fer pujar el seu equip fins al liderat provisional de la Bundesliga (0-3). Pulisic i Aubameyang van completar la golejada de l’equip de Peter Bosz, que no va notar l’absència del francès Dembélé, pretès pel Barça. H