LES REACCIONS DELS ESPORTISTES

El món de l'esport se suma al dolor pels atemptats

El Barça, l'Espanyol, Messi, Cristiano, Belmonte o Nadal són diversos dels esportistes que han mostrat la seva repulsa

bara-minuto-silencio

bara-minuto-silencio

3
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Després dels terribles atemptats que es van produir dijous a la tarda a la Rambla de Barcelona i durant la matinada d'aquest divendres a Cambrils (Tarragona), el món de l'esport està commocionat per la barbàrie i grans noms han mostrat la seva tristesa i impotència.

Barça i Espanyol, units en el dolor per la seva ciutat

El Barça i l'Espanyol s'han mostrat molt afectats per l'atemptat en les últimes hores i els dos clubs han reaccionat guardant un minut de silenci a les seves Ciutats Esportives i a les dependències del club. A més el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, també ha estat present amb diversos membres de la directiva en el minut de silenci institucional que s'ha guardat a la plaça de Catalunya.

Leo Messi, un dels esportistes més importants del món i habitant de Barcelona també ha reaccionat amb dolor a l'atemptat i ha assegurat que "no ens rendirem" i que "som molts més els que volem viure en un món en pau"

L'Espanyol també ha publicat un emotiu tuit en què declara el seu amor per Barcelona en aquests difícils moments i mostra la foto dels membres del club durant el minut de silenci.

El futbol, afectat 

Cristiano Ronaldo penjava una foto del Madrid guardant un minut de silenci, el dia anterior es mostrava "consternat" per les notícies que arribaven de Barcelona. El portuguès enviava tot el seu suport i solidaritat a les famílies i amics de les víctimes.

Sergio Ramos també mostrava en Twitter la seva tristesa i deia "no" a la "dictadura de la por".

Neymar Jr., acabat de traslladar-se a París -una altra de les ciutats afectades pel terrorisme islamista- també enviava el seu amor a Barcelona i esperava que "Déu confortés les famílies".

Griezmann també s'ha unit al dolor amb el 'hashtag' #FuerzaBarcelona

El bàsquet mostra el seu dolor

El bàsquet espanyol també s'ha unit al dolor arran dels atemptats. Pau Gasol es mostrava "destrossat pels fets". Sergio Llull ha volgut enviar força i "ànim" i Rudy Fernández ha publicat al seu Twitter una foto amb el 'hashtag' #BarcelonaAmbTu.

El ciclisme, el tennis i altres esports també s'uneixen a aquest dolor

Les reaccions dels grans esportistes espanyols tampoc s'han fet esperar. Poc abans de la Vuelta, Alberto Contador i els corredors del Movistar Marc Soler i Rubén Fernández han fet arribar les seves mostres de dolor.

Rafa Nadal també es mostrava destrossat per l'atemptat i David Ferrer també traslladava la seva solidaritat als afectats.

Notícies relacionades

La nedadora olímpica Mireia Belmonte també ha expressat el seu dolor en una ciutat que la catalana coneix bé:

La jugadora de bàdminton Carolina Marín també ha volgut enviar la seva força i el seu cor a la ciutat de Barcelona: