NOVA INCORPORACIÓ

Naldo es presenta com a jugador de l'Espanyol i diu que està a punt per jugar contra el Sevilla

El central brasiler va coincidir amb Quique Sánchez Flores al Getafe

naldo

naldo

2
Es llegeix en minuts

El central de l'Espanyol Naldo ha afirmat, en la seva presentació com a nou futbolista blanc-i-blau a Cornellà-El Prat, que està "a punt per jugar contra el Sevilla" aquest dissabte al Sánchez Pizjuán, sempre que el tècnic ho consideri oportú. El brasiler va fitxar la setmana passada per l'entitat catalana, per tres anys més un opcional, però fins a aquest dimecres no ha sigut presentat. "Espero donar moltes alegries a l'Espanyol. Estic molt content de venir, pel projecte, la ciutat i per tornar a treballar amb Quique Sánchez Flores (van coincidir a Getafe)", ha confessat.

Naldo ha comentat que la seva intenció és firmar "una bona temporada i donar fruits al club". Des que es va anunciar la seva incorporació, el defensa ha participat com un més en els entrenaments a la Ciutat Esportiva i fins i tot ha actuat amb David López, central titular, en totes les sessions.

En bon estat

El director esportiu, Jordi Lardín, ha destacat el bon estat físic del brasiler. "Porta treballant 15 dies abans que nosaltres, està fort i el veig preparat per al Sevilla. Ve a disputar la titularitat amb la resta de centrals, qualsevol d'ells té opcions de jugar de seguida", ha asseverat. 

"Soc el primer a qui li agradaria fitxar a Cristiano Ronaldo, però no podem", ha manifestat Lardín, que ha dit entendre les possibles inquietuds de l'afició respecte a la confecció de la plantilla, però ha demanat tenir present la història recent de l'Espanyol. "Hem de recordar d'on venim. El canvi de l'equip ha estat radical en un any i mig. Cal valorar el que tenim", ha destacat.

La situació de Dídac Vilà

Pel que fa al retorn del defensa Dídac Vilà, que intenta rescindir el seu contracte amb l'AEK d'Atenes, Lardín s'ha mostrat caut: "Fins que no tinguem l'OK definitiu de la UEFA no podem córrer cap risc ni assegurar que sigui jugador de l'Espanyol".

Per una altra banda, el Getafe està interessat en l'extrem paraguaià Hernán Pérez. "Quique no m'ha dit que no compti amb ell. És un jugador que valorem molt i, si no hi ha una oferta que s'ajusti a aquest valor, seguirà amb nosaltres. Fa dues setmanes rebutjàvem una proposta del Getafe gairebé sense obrir-la", ha subratllat Lardín.

Les limitacions del club

Notícies relacionades

El conseller delegat Ramon Robert també ha insistit sobre les limitacions del club en el mercat. "Som el novè pressupost de la Lliga i tindrem el millor equip que puguem", ha comentat. "El projecte va avançant. Es va incorporant gent i anem donant solidesa a la plantilla", ha agregat.

Qüestionat amb insistència pels mitjans sobre la capacitat de l'Espanyol per fitxar a causa del límit salarial, Robert ha explicat que sense sortides no hi haurà entrades: "Si no hi ha vendes, tenim gairebé totes les fitxes ocupades. Dependrà de com vingui un jugador i del que costi, si arriba cedit, traspassat o lliure".