PREOCUPACIÓ A DORTMUND

El futbolista Ousmane Dembéle desapareix i no es presenta a l'entrenament del Dormund

El jugador francès no s'ha presentat a l'entrenament, el seu tècnic diu que està preocupat i la premsa francesa assegura que és a París fitxant pel Barça

ecarrasco38877797 france s forward ousmane dembele  l  is congratulated by fra170621204243

ecarrasco38877797 france s forward ousmane dembele l is congratulated by fra170621204243 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts

Ousmane Dembéle, jugador del Borussia Dormund pretès pel Barça, es troba literalment en parador desconegut. Aquest dijous no s'ha presentat a la sessió d'entrenament amb la resta dels companys del conjunt alemany. Peter Bosz, tècnic del Borussia, ha afirmat en conferència de premsa que no sap on és el seu jugador i ha mostrat preocupació. "Espero que no li hagi passat res greu", ha dit.

Les negociacions

Notícies relacionades

L'entrenador del Borussia ha afegit: "No sabem on és. Hem intentat localitzar-lo, però no ho hem aconseguit". L'absència del jugador francès ha aixecat de seguida tot tipus d'especulacions, alhora que dos diaris francesos 'L'Équipe' i 'Le Parisien' afirmen que està a punt de tancar el seu fitxatge pel Barça --el diari d'informació general va més enllà i diu que l'operació ja està tancada per un total de 130 milions d'euros--. En concret, des de les 15 hores, el diari 'L'Équipe' està obrint la seva edició digital afirmant que el traspàs al Barça és "imminent" i vincula la "desaparició" al tancament de negociacions.

Segons aquesta versió a Dembélé, suposadament a París, l'esperen a Catalunya aquest mateix dijous i podria aprofitar el dispositiu previst per a la presentació fallida de Coutinho i ser ell el protagonista de divendres al Camp Nou en lloc del futbolista brasiler.