CONTRACTACIÓ MILIONÀRIA

Fitxar Mbappé li costaria 216 milions al Madrid

Segons 'L'Équipe', l'operació s'encareix en 34 milions pel fet que Espanya considera Mònaco un paradís fiscal

mbapp

mbapp / VALERY HACHE (AFP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

El fitxatge de la promesa francesa Kylian Mbappé es podria elevar fins a 216 milions d'euros per al Reial Madrid, revela aquest divendres el diari 'L'Équipe', que ha avançat que l'AS Mònaco li ha posat un preu net de 180 milions d'euros del qual no pensa baixar.

Segons el rotatiu esportiu, qualsevol club espanyol interessat en Mbappé hauria de sumar als 180 milions que demana el seu equip un 19% addicional (uns 34,5 milions) derivats de l'impost amb què Espanya grava qualsevol transacció amb Mònaco, ja que aquest país és considerat un paradís fiscal.

Els drets de formació

A aquesta quantitat s'hi haurien d'afegir finalment al voltant d'1,4 milions que anirien a parar al club d'origen de Mbappé, el Bondy, pels drets de formació.

Així, 'L'Équipe' estima que l'oferta que el Reial Madrid ja hauria fet pel jove davanter de 180 milions, dels quals 30 en variables, seria de moment "insuficient" per al club monegasc.

Notícies relacionades

Les exorbitants quantitats, que s'acosten a les que el París Saint-Germain (PSG) estaria pensant a desemborsar pel barcelonista Neymar, han portat el Madrid a un període de reflexió, i 'L'Équipe' alerta que el Manchester City podria mirar d'aprofitar-se d'aquesta indecisió.

El cas anglès

Els 'citizens' no estarien obligats a pagar la taxa extra a què estan subjectes els equips espanyols, però malgrat tot per ara no semblen disposats a fer aquest desemborsament, encara que el seu tècnic, Pep Guardiola, va mantenir una reunió fa un mes amb l'entorn de Mbappé per sondejar les possibilitats del fitxatge.