Les vacances de les estrelles

Piqué encapçala la llista dels més viatgers aquestes vacances d'estiu

zentauroepp13771968 el futbolista gerard pique durante unas vacaciones en ibiza 170725130243

zentauroepp13771968 el futbolista gerard pique durante unas vacaciones en ibiza 170725130243 / U081226

2
Es llegeix en minuts
Asier Jiménez Larzábal / Barcelona

El central blaugrana Gerard Piqué encapçala la llista dels futbolistes més viatgers l’estiu del 2017. Amb una suma total de més de 46.000 quilòmetres, el tres del Barça ha visitat, que se sàpiga, sis destinacions diferents. El jugador català va recalar a Rosario (Argentina) per assistir al casament de Leo Messi i Antonella Racuzzo, i després es va traslladar a Beirut (Líban), Doha (Qatar), Singapur, Xangai (Xina) i Tòquio (Japó). Correcamins Piqué, pi, pi.

El segon de la classificació és el centrecampista del Chelsea Cesc Fàbregas. L’ex de l’Arsenal i del Barça ha trepitjat la sorra d’Eivissa, també va acompanyar el seu amic Messi en el seu enllaç i va disfrutar d’un exòtic retir a Bandung (Indonèsia). 

El tercer lloc del rànquing de futbolistes viatgers l’ocupa Luca Marrone. El jugador italià, centrecampista del Juventus, ha recorregut 35.900 quilòmetres entre Milà, Eivissa, Bora Bora i Formentera.

El 'top 5' el completen dos futbolistes que viuen a Manchester: Kevin de Bruyne i Paul Pogba. El jove belga ha completat 33.200 quilòmetre entre tres destins: Marbella, el parc nacional del Gran Canyó a Arizona (Estats Units) i Bora Bora (Polinèsia). El jugador francès, per la seva part, ha viatjat a Pequín, Cartagena de Indias (Carib colombià) i Nova York (que Luis Suárez ha visitat amb la seva família), fins a arribar a 31.156 quilòmetres. 

Messi, Neymar i Cristiano fora del 'top 10'

Fora d’aquest 'top 5' figuren Messi, Cristiano i Neymar. Les tres grans estrelles no entren ni al 'top 10'. La calma ha regnat en les seves vacances: l’argentí, en viatge de nuvis; el portuguès, estrenant doble paternitat, i el brasiler, vés a saber per què.

Notícies relacionades

Neymar, l’encara 'onze' del Barça, ocupa la posició número 15, amb 25.200 quilòmetres entre els seus viatges a Rosario, Nova York i Eivissa. Messi està al lloc 27, comparteix dos destins amb el brasiler (Eivissa i Rosario) i només hi difereix en un viatge a Antigua i Barbuda. Cristiano, que ha estat de promoció (és a dir, treballant) a la Xina, ocupa un dels últims llocs (288è). El seu lloc d’esbarjo: Eivissa, on ha mimat la seva parella de bessons, el seu primogènit i la seva nòvia embarassada. 

L’estudi ha sigut realitzat per l’agència Travel Bird a partir de les notícies publicades sobre les vacances dels jugadors i les informacions difoses a les seves pròpies xarxes socials. Les distàncies han sigut calculades utilitzant la ruta més curta possible (i donant per fet que el jugador no torna a casa entre viatges). Cada distància té un marge d’error aproximat del 2,5%.