L'Espanyol s'estrena amb una golejada a Indonèsia (0-7)

Granero (2), Gerard Moreno, Jurado, David López, Aarón i Diop dobleguen un feble Persija

granero

granero

1

L'Espanyol ha complert amb el guió previst i s'ha imposat amb molta facilitat al Persija indonesi en el primer amistós d'aquesta pretemporada. L'equip de Quique Sánchez Flores ha sentenciat el partit en només 20 minuts, amb una destacada actuació de Granero, autor de dos gols i assistent en el cinquè, de David López. El debut del centrecampista i de Mario Hermoso, ben poc requerit pels davanters rivals, han sigut alguns dels aspectes destacats d'un partit sense gaire història.

El tècnic periquito ha avisat que per a l'Espanyol era un bon partit per començar a preparar la competició. L'equip ha sortit amb moltes ganes des de l'inici i en menys de tres minuts ha disposat de clares oportunitats per marcar. Aviat s'han vist les diferències entre els dos contendents, però els blanc-i-blaus no han rebaixat la intensitat i s'han pres molt seriosament el xoc.

EL PRIMER, DE GERARD

Gerard ha inaugurat el compte a l'aprofitar un bon centre d'Aarón. El davanter té l'honor de ser el primer golejador estiuenc. Granero, en dues ocasions, ha agafat el relleu del 7 periquito, i Jurado ha completat 20 minuts de monòleg espanyolista. David López, amb un ajustat remat de cap, ha completat la golejada en el primer temps. L'Espanyol ha mostrat una àmplia varietat de recursos ofensius davant un adversari molt fràgil que no ha passat de mig camp.

El segon temps ha començat amb diversos canvis en els dos equips. El més sorprenent, a les files blanc-i-blaves, la presència de Sergio García. El davanter del Bon Pastor, un retorn que ha generat molta il·lusió entre l'afició, va tornar a vestir-se amb la blanc-i-blava després de dues temporades.

Però ha sigut Aarón l'encarregat d'augmentar la diferència al marcador al completar una jugada individual. L'Espanyol ha continuat dominant el partit sense gaires dificultats, encara que sense tanta presència ofensiva com en el primer temps. Diop, després d'una jugada d'Aarón, s'ha sumat al festival golejador dels periquitos.

Persija, 0; Espanyol, 7

Gols: 0-1: Gerard (6’); 0-2: Granero (15‘); 0-3: Granero (21‘); 0-4: Jurado (25‘); 0-5; David López (42’); 0-6: Aarón (51’); 0-7: Diop (75’).