El iot de Cristiano Ronaldo, abordat per policies de l'Agència Tributària de Duanes

Un familiar del jugador va entregar als agents la documentació requerida en la inspecció

 

 

2
Es llegeix en minuts

El iot de Cristiano Ronaldo va ser abordat ahir en alta mar per agents de l’Agència Tributària de Duanes, que van practicar una inspecció de l’espectacular vaixell del jugador portuguès, segons va publicar Hola.com.

Ronaldo tornava al iot després d’haver dinat amb la seva família en un restaurant de Formentera quan hi van arribar diversos agents de Duanes en llanxa. A bord hi havia la família del jugador del Reial Madrid; la seva nòvia, Georgina Rodríguez, i diversos amics. Un familiar de Ronaldo va ser qui es va encarregar de totes les gestions i d’ensenyar la documentació que va ser requerida pels agents de policia. Segons sembla, Cristiano no va parlar amb ells.

UNA HORA I MITJA DE REGISTRE

L'escorcoll va tenir una durada d’una hora i mitja, un temps en què el jugador del Madrid va estar-se a l’embarcació amb la seva nòvia i la seva mare, Dolores Aveiro. Segons sembla, la inspecció de l’Agència Tributària de Duanes s’emmarca dins d’un control rutinari que es porta a terme en període estival. 

L'escorcoll del iot va tenir una durada d'ima hora i mitja L'escorcoll del iot va tenir una durada d'ima hora i mitja, un temps en què el jugador del Madrid va estar a l'interior de l'embarcació

El iot 'aYa London' té 27 metres d’eslora, una velocitat de creuer de 34 nusos i el seu preu de lloguer per una setmana ascendeix a 45.000 euros. Cristiano va llogar l’embarcació per disfrutar de les vacances abans de tornar a Madrid per incorporar-se a la disciplina de l’equip que entrena Zinedine Zidane, que ahir va arribar a Los Angeles per preparar la pretemporada.

CITA AL JUTJAT

El cost del lloguer de l'embarcació,  El cost del lloguer de l'embarcació, que té una longitud de 27 metres, és de 45.000 euros la setmana

    Abans de posar-se a les ordres del tècnic francès l’1 d’agost, el davanter portuguès haurà d’anar a declarar el pròxim dia 31 al Jutjat d’Instrucció de Pozuelo per la denúncia per part de la Fiscalia Provincial de Madrid de quatre delictes fiscals entre els anys 2001 i 2014 per haver defraudat 14,7 milions, cosa que va fer que el jugador filtrés el seu desig de marxar del conjunt blanc.

Notícies relacionades

De moment, Ronaldo segueix amb les vacances, alterades per aquesta inspecció al seu iot, tot i que hores més tard ja va penjar una imatge posant amb tota la família i amics al costat d’una piscina i ell fent la salutació militar, aliè a tot l’enrenou que li havia suposat la inesperada visita policial al iot.

A Ronaldo se l’espera a Madrid tot i que encara no s’ha reunit amb Florentino Pérez, com es va dir després de disputar la Copa Confederació, ni tampoc ha afirmat públicament que seguirà al Madrid.