Alves envia un missatge a Guardiola en la seva presentació amb el PSG

"Si Guardiola i el Manchester City s'han sentit ferits per la meva decisió, ho sento, he arribat aquí per ser campió", diu

marcosl39270286 football soccer   paris st germain new player brazilian dani170712171523

marcosl39270286 football soccer paris st germain new player brazilian dani170712171523 / GONZALO FUENTES

1
Es llegeix en minuts

Dani Alves va ser presentat ahir pel PSG, on jugarà les dues pròximes temporades després d’arribar lliure procedent del Juventus. El brasiler, de 34 anys, ha enganyat a tothom, ja que va forçar la seva sortida de la Juve per, inicialment, fitxar pel Manchester City de Guardiola. Però finalment ha sigut el PSG el que ha acabat de convèncer-lo i, també, els 12 milions per any que cobrarà al seu nou equip.

    

«Arribo a París per guanyar», va dir Alves, que lluirà el dorsal número 32. El lateral es retrobarà amb grans amics de la selecció brasilera, com Thiago Silva, Marquinhos i Lucas.

   

"El meu desafiament és ajudar a aconseguir la primera Champions de la història del PSG"

 «Si Guardiola i el City s’han sentit ferits per la meva decisió, ho sento, he arribat aquí per ser campió», va afirmar Alves, deixant entreveure que potser a l’equip anglès no tindria tantes opcions de guanyar, especialment la Champions, el títol que desitja conquistar amb el seu nou club, que no ha sigut mai campió d’Europa. «He vingut també per jugar amb Marco Verratti», va afegir irònic, justament el jugador que vol fitxar desesperadament el Barça.

Notícies relacionades

    

LA CIUTAT DE L'AMOR

Alves també va deixar anar que una altra de les raons per les quals ha triat París és perquè la seva dona, Joana Sanz, amb qui s’acaba de casar aquest cap de setmana passat a Eivissa, és una enamorada de la capital francesa. «París és la ciutat més bonica, la ciutat de l’amor i també pot ser la ciutat del futbol», va afegir el brasiler.