FUTBOL

El Betis reconeix l'interès del Barça per Ceballos

"A Barcelona em van demanar la meva opinió sobre el jugador i els la vaig donar", diu el vicepresident bètic Serra Ferrer en la presentació de Tello

zentauroepp39120243 soccer football   germany v spain   uefa euro u21 championsh170630213618

zentauroepp39120243 soccer football germany v spain uefa euro u21 championsh170630213618 / STRINGER

2
Es llegeix en minuts

Els màxims dirigents del Betis han confirmat l'interès del Barça per Dani Ceballos. El vicepresident esportiu del Betis, Llorenç Serra Ferrer, ha detallat una conversa que va tenir amb el migcampista després de la final de l'Europeu sub-21 davant Alemanya. Ho ha fet durant la presentació de Christian Tello com a nou jugador bètic.

L'extècnic blaugrana ha confirmat que en les reunions relatives al traspàs de Tello el Barça va preguntar per Ceballos: “El temps que he dedicat a parlar amb ell l'he emprat a intentar convèncer el jugador. A Barcelona em van demanar la meva opinió sobre el jugador i els la vaig donar. L'opinió que es poden imaginar”. Serra Ferrer ha dit no tenir notícies d'un interès del Madrid per Ceballos, que té una clàusula de rescissió de 15 milions d'euros. 

El president de l'entitat, Ángel Haro, qüestionat per la premsa andalusa per una hipotètica reunió amb el Reial Madrid, ha explicat que “aquesta opció no s'inclou entre els seus plans”. Haro ha mostrat el seu desig que el futbolista segueixi en el conjunt verd-i-blanc. "Tant de bo no sigui per una temporada sinó per molt de temps. Aquest és el desig que tenim. El Dani potser es pensa que marxant a un altre equip, a un de gran, també es pot sentir més realitzat. No manem al 100% sobre aquesta situació".

IL·LUSIÓ DE TELLO

L'extrem Cristian Tello ha comentat en la seva presentació com a futbolista del Reial Betis, que "tenia molta il·lusió per vestir aquesta samarreta des de petit", com testifiquen unes fotos que ha compartit a les xarxes socials, per tant ha "complert un somni al venir a jugar aquí".

Tello, barceloní de naixement i que ha firmat fins al 2022, ha assegurat als periodistes que "sempre" recorda "el Betis amb alegria" i ha revelat que quan era petit li "agradava Alfonso (Pérez Muñoz) i portava sempre les seves botes blanques", de manera que ha agraït "l'esforç fet per tots perquè pugui vestir aquesta samarreta".

EL SUPORT DE SERRA FERRER

Cristian Tello ha explicat que ha rebut "amb il·lusió" la notícia que "hi havia l'opció de venir" i ha destacat "la tasca de Serra Ferrer", que ha qualificat de "primordial" en el seu fitxatge per un club on espera "tenir minuts i ser feliç".

Notícies relacionades

El vicepresident esportiu del Reial Betis, Serra Ferrer, ha destacat que Cristian Tello "és un futbolista acostumat als alts objectius" i està "convençut que aportarà maduresa, personalitat i beticisme" a la plantilla que dirigirà Quique Setién.

Cristian Tello ha sigut traspassat pel Barça per quatre milions d'euros, més un de variable. El club català, a més, es reserva el dret de participar en una possible venda del jugador en el cas que el Betis el traspassi les pròximes temporades.