EUROPEU DE POLÒNIA

'La Rojita' venç Sèrbia amb els suplents (0-1)

Denis Suárez marca el gol del triomf contra un rival que va donar la cara però que es va quedar amb 10 en el minut 40

undefined39028959 bydgoszcz  poland   23 06 2017   serbia s andrija zivkovic  170623224018

undefined39028959 bydgoszcz poland 23 06 2017 serbia s andrija zivkovic 170623224018 / TYTUS ZMIJEWSKI

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO

Sèrbia no va impedir el tercer triomf consecutiu de 'la Rojita', que va presentar un equip amb 11 canvis respecte al que va vèncer a Portugal. Això no li va impedir demostrar les seves qualitats davant un enemic sense cap esperança en el torneig i que es va quedar amb 10 abans del descans, al qual es va arribar amb el gol del blaugrana Denis Suárez.

La segona unitat del combinat espanyol no només no va desentonar, sinó que, a més, va respondre a l'exigència d'haver de demostrar que hi ha vida darrere dels Asensio, Bellerín, Ceballos o Deulofeu. Malgrat tenir-ho tot fet, l'equip de Celades es va entestar a tancar el cercle de la primera fase amb el ple de victòries, cosa que va mirar d'impedir una Sèrbia que tot i estar eliminada no li va perdre la cara al xoc fins a l'expulsió de Djurdjevic, que va veure dues grogues en 19 minuts i va deixar l'equip amb 10 en el minut 40.

Fins aquell moment, l'equip dirigit per Lalatovic, que havia empatat amb Macedònia i que queia contra Portugal, va decidir recórrer a l'orgull i disputar-li el triomf a una ‘Rojita’ ben treballada i amb les idees molt clares, tal com va demostrar en un bon número d'accions executades gairebé de memòria.

OCASIONS SÈRBIES

Notícies relacionades

Pitjor li va anar a l'equip serbi, que va veure com el central Veljkovic Djurdkevic fallaven dues ocasions molt clares. A partir d'aleshores, SolerDenis SuárezRodrigo Gayà van agafar el control del xoc fins a aconseguir el premi del gol en una paret entre Williams i Odriozola que va acabar en una centrada enrere del lateral de la Reial que va rematar Denis Suárez amb la dreta (m. 38).

Dos minuts després va arribar l'expulsió de Djurdjevic, cosa que va afavorir el control per part de l'equip espanyol, que va disposar d'una ocasió molt clara per part de Mayoral i que va desbaratar el meta serbi. El mateix va fer Pau López, que va salvar el triomf en un xut de Zivkovic.       

Sèrbia, 0; Espanya, 1