Florentino Pérez: "No contemplo que Cristiano pugui sortir del Madrid en aquest moment"

El president del Madrid assegura que el jugador ha tingut voluntat de complir les seves obligacions fiscals i no parlarà amb ell fins que s'acabi la Copa Confederacions

El dirigent blanc inicia el cinquè mandat al capdavant de l'entitat madridista després de ser proclamat president sense oposició

undefined36199017 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo  r  and c170619111702

undefined36199017 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo r and c170619111702 / GERARD JULIEN

3
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Florentino Pérez confia que aconseguirà que Cristiano Ronaldo faci marxa enrere en la decisió d’abandonar el Reial Madrid i Espanya per sentir-se tractat com un delinqüent. «No contemplo, ni jo ni ningú del Madrid, que Cristiano pugui sortir en aquest moment», va dir el president blanc quatre hores després de no fer cap esment a la situació plantejada pel golejador portuguès en l’acte de presa de possessió per al seu cinquè mandat en la presidència, en què segueix després de ser proclamat per falta de competència a les urnes.

En el programa 'El transistor' d’On­da Cero, el dirigent madridista va assegurar al periodista José Ramón de la Morena que no ha parlat amb el jugador i que ho va saber «pel que ha sortit a A Bola. Cristiano, com tots els jugadors que tenen contracte, és jugador del Madrid. Si ha passat res i ha afectat la seva credibilitat ens ho explicarà i veurem què passa».

SOLUCIÓ

El dirigent blanc va anunciar que fins que no s’acabi la Copa Confederacions no parlarà amb Ronaldo. «No aniré a pertorbar l’ambient de la selecció portuguesa. En la vida ens enfrontem a situacions no previstes i un està acostumat a analitzar-ho i a buscar la millor solució per a tots», va afegir Pérez, convençut que l’estrella portuguesa sempre ha tingut voluntat de complir amb les seves obligacions fiscals.

EFE / J. P. GANDUL

Florentino Pérez, després de la presa de possessió com a president del Madrid.

«Ningú m’ha dit res. He llegit el que es diu i no convé treure’n conclusions. És un bon paio, no només amb la pilota sinó també com a persona. Parlaré amb ell i veurem què ha de dir. Conec bastant bé el tema fiscal i parteixo de la base que tothom ha de complir les obligacions fiscals. Tenim plena confiança que ell sempre ha tingut la voluntat de complir les seves obligacions», va afegir Pérez, que va desvelar que els advocats contractats pel jugador li han comunicat que té la mateixa estructura societària que tenia a Anglaterra durant cinc anys. «¿Si ha valgut aquella estructura societària a Anglaterra per què no ha de valer aquí?», es va preguntar.

NO A LA MULTA

Notícies relacionades

El president del Ma­drid va negar rotundament que el club blanc pensi fer-se càrrec de la multa que s’imposi al jugador, que podria elevar-se a 28 milions. «No és procedent aquesta pregunta perquè Cristiano serà el primer que no voldrà una cosa així... Si Cristiano està enfadat no és per això sinó perquè se sent tractat injustament. No sabem per què està molest. Ens expliquen que és pel tracte que ha rebut de la premsa, tractat com un defraudador. S’ha transmès això»,  va afegir Pérez, que sí que va reconèixer que havia parlat amb Mendes, que no li ha transmès cap oferta per Ronaldo.

Va negar rotundament que hagués parlat amb el propietari i president del PSG, Al-Khelaifi, amb el possible traspàs pel mig. «No he parlat amb Nasser ni amb ningú i ningú ens ha fet cap oferta ni per Cristiano ni per Morata ni per James. No contemplem cap possibilitat, només seguir amb els jugadors que tenim, incloent-hi James. I si s’ha de fer alguna cosa serà una cosa puntual. Fins al 31 d’agost la vida pot canviar, però avui la situació és aquesta», va manifestar el president del Madrid, que almenys va admetre l’interès en Mbappé, encara que va negar haver fet cap oferta al Mònaco: «Mbappé té bones maneres i l’estem seguint». També va donar a entendre que De Gea seguirà al United, sense confirmar l’interès a contractar el jove porter del Milan Donnarumma.