REIAL MADRID

Cristiano Ronaldo declararà com a investigat el 31 de juliol pels seus problemes amb Hisenda

undefined36199017 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo  r  and c170619111702

undefined36199017 real madrid s portuguese forward cristiano ronaldo r and c170619111702 / GERARD JULIEN

1
Es llegeix en minuts

El futbolista portuguès del Reial Madrid Cristiano Ronaldo declararà en qualitat d'investigat dilluns que ve, 31 de juliol, pel seu suposat frau a Hisenda. La compareixença serà a les 11.00 hores al Jutjat número 1 d'Instrucció de Pozuelo de Alarcón (Madrid), segons 'El Confidencial'.

Notícies relacionades

Concretament, la Fiscalia Provincial de Madrid va denunciar el davanter lusità davant el Jutjat d'Instrucció Degà de Pozuelo de Alarcón per quatre delictes contra la Hisenda Pública entre els anys 2011 i 2014. Se subratlla que el denunciat s'ha aprofitat d'una estructura societària creada el 2010 per ocultar al fisc les rendes generades a Espanya pels drets d'imatge, fet que suposa un incompliment “voluntari” i “conscient” de les seves obligacions fiscals en aquest país.

Precisament aquest dimarts, el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha afirmat que "ningú és un delinqüent" fins que no hi ha una sentència ferma, però ha demanat especial exemplaritat. "És lògic que els que generen més activitat siguin més examinats (...), les activitats esportives han de ser exemplars per a tota la societat (...), han de ser especialment escrupolosos en els seus compliments i obligacions per repercussió social", ha apuntat Montoro al Foro 'Cinco Días'.