El Madrid surt en defensa de Cristiano Ronaldo

El club blanc mostra la seva confiança en el jugador portuguès i assegura que "demostrarà la seva innocència"

undefined38742344 britain soccer football   juventus v real madrid   uefa cham170614122917

undefined38742344 britain soccer football juventus v real madrid uefa cham170614122917 / Eddie Keogh

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Un dia ha trigat el Madrid a sortir en defensa de Cristiano Ronaldo, a qui la Fiscalia Provincial de Madrid ha denunciat per defraudar 14,7 milions d'euros. El club blanc ha emès aquest dimecres un comunicat en què mostra la seva total confiança en la innocència del seu jugador. "Cristiano Ronaldo ha mostrat sempre des de la seva arribada al Reial Madrid una voluntat clara de complir amb totes les seves obligacions tributàries", afirma l'entitat madridista en la seva nota.

"Cristiano ha actuat sempre d'acord amb la legalitat  "Cristiano ha actuat sempre d'acord amb la legalitat pel que fa al compliment de les seves obligacions fiscals, afirma el club blanc

En el comunicat emès pel club que presideix Florentino Pérez s'assegura que Cristiano "ha actuat d'acord amb la legalitat pel que fa al compliment de les seves obligacions fiscals". També es recull en la nota que el jugador "ha mostrat una voluntat clara a l'hora de complir amb totes les seves obligacions tributàries des de la seva arribada al Reial Madrid el juliol del 2009".

ACTUAR AMB CELERITAT

Notícies relacionades

En un altre punt del comunicat s'apunta que el Reial Madrid "està absolutament convençut que el nostre jugador Cristiano Ronaldo demostrarà la seva total innocència en aquest procés". La nota acaba amb el desig que la Justícia "actuï amb la màxima celeritat possible perquè com més aviat millor quedi demostrada la seva innocència".