AMISTÓS A AUSTRÀLIA

L'Argentina de Messi venç el Brasil en el debut de Sampaoli

Mercado va marcar el gol del triomf albiceleste amb més de 95.000 espectadors a Melbourne

rpaniagua38809912 mlb04 melbourne  australia  09 06 2017   el delantero de la 170609135438

rpaniagua38809912 mlb04 melbourne australia 09 06 2017 el delantero de la 170609135438

1

El debut de Jorge Sampaoli al capdavant de la selecció argentina s'ha saldat amb un ajustat triomf de l'albiceleste contra el Brasil en un amistós disputat davant 95.569 espectadors a Melbourne (0-1).

El blaugrana Messi ha disputat els 90 minuts en un partit en què no ha jugat Neymar, a qui va donar descans el seleccionador Tito en la seva convocatòria.

GOL DE MERCADO

L'Argentina s'hauria pogut avançar aviat, però el remat de Di María (m. 6) s'ha estavellat al pal. Poc abans del descans, un cop de cap d'Otamendi també ha topat amb el pal, però el sevillista Mercado ha aprofitat el rebuig per firmar el gol del triomf.

En la segona meitat el Brasil ha sigut molt superior, però no ha sigut capaç de batre Romero. La millor oportunitat s'ha donat en el minut 62 amb un doble remat al pal de Gabriel Jesús Willian