Pepe i Coentrao obren l'operació sortida del Madrid

El club blanc exigeix un mínim de 75 milions d'euros per James i 60 per Morata

undefined38732509 real madrid s portuguese defender pepe lifts the trophy afte170605185109

undefined38732509 real madrid s portuguese defender pepe lifts the trophy afte170605185109 / JAVIER SORIANO

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Tancada fa dues setmanes l’última porta per a una possible renovació per dues temporades més amb el Madrid, Pepe s’ha compromès a fitxar pel Paris Saint-Germain (PSG) pel mateix període de temps, i per tant posarà punt final a una etapa de 10 temporades com a jugador blanc. El central, de 34 anys, va aixecar emocionat 'la duodécima' al Bernabéu i hores després el seu agent, Jorge Mendes, tancava l’acord amb el club parisenc després d’haver estat a prop d’acceptar l’oferta de l’Inter de Milà.

La insistència d’Unai Emery, l’entrenador del PSG, que garanteix al jugador un paper rellevant en l’equip amb l’objectiu que arribi a punt a la cita mundialista, ha resultat definitiva.

CESSIÓ DE COENTRAO 

La segona operació és la de Fábio Coentrao, que jugarà cedit un any a l’Sporting de Lisboa. El lateral té contracte amb el club blanc fins al juny del 2019.

 

El més complicat en l’operació sortida és James, ja que per traspassar-lo el club blanc vol ingressar no menys de 75 milions d’euros, quantitat a la qual no arriben el Chelsea, l’Inter i el PSG.

 

Notícies relacionades

 

INCÒGNITA MORATA

Morata sembla decidit a buscar nous aires davant la certesa que continuarà a l’ombra de Benzema al Madrid encara que els seus números són molt millors que els del francès. Les ofertes del Milan, Chelsea i United li resulten molt temptadores. El Madrid demana 60 milions pel traspàs.