Zidane: "És una alegria tremenda per a aquest immens club"

"No és fàcil guanyar en un mateix any la Lliga i la Champions, però ho hem fet amb molt treball i il·lusió", diu el tècnic

marcosl38731493 real madrid s french coach zinedine zidane  r  poses for a s170603231712

marcosl38731493 real madrid s french coach zinedine zidane r poses for a s170603231712 / GLYN KIRK

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

Després de rebre la medalla de campió al podi de Cardiff, Zinedine Zidane es va dirigir a buscar la seva família. Va besar Veronique, la seva dona, i li va donar la medalla a la seva filla petita. "És una alegria tremenda per als jugadors", ha comentat el tècnic blanc. "És gran per als jugadors, per al club, per a aquest immens club", ha afegit després Zizou. "Si algú m'hagués dit que guanyaria tot això com a entrenador, no m'ho hauria cregut".

Notícies relacionades

"No és fàcil aconseguir coses com la Lliga i la Champions en aquest any", ha declarat Zidane, recordant que "ho hem fet amb treball i il·lusió". En un any i mig (es va fer càrrec del Madrid el 4 de gener del 2016), Zidane ha aixecat dues Copes d'Europa, una Supercopa d'Europa, un Mundial de clubs i una Lliga. "Soc feliç, no se'm veu. Però soc feliç, encara que també nerviosíssim. ¿Millor del món? No, no això no".

"Per mi, la Lliga ha sigut el dia més feliç. Són 38 jornades i guanyar en l'última va ser increïble" (Zidane)

Un palmarès extraordinari, però no va voler arrogar-se cap protagonisme. "Amb aquest club i amb els jugadors que tenim ha sigut tot espectacular. Per a mi, la Lliga ha sigut el dia més feliç. Són 38 jornades i guanyar a l'última ha sigut increïble. S'ha de felicitar tots els futbolistes", ha dit.