Almenys 30 ferits a Torí per una allau humana

1

1

1
Es llegeix en minuts

Una trentena de persones han resultat ferides avui com a conseqüència d'una allau provocada per una falsa alarma, que va sembrar el pànic a Torí on hi havia reunits els aficionats del Juventus per veure el final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid.

Els mitjans locals informen que els ferits són lleus i han sigut atesos pel personal sanitari en un hospital pròxim. La raó del succés, segons les primeres hipòtesis, ha sigut la caiguda d'una barana d'una escala d'accés a un aparcament subterrani, que va causar ferides entre les persones que intentaven allunyar-se de la zona.

L'accident es va produir passades les 22.15 locals (20.15 GMT) quan els aficionats presents van tractar de fugir ràpidament i van acabar impactant en massa contra les barreres de contenció.

PRESÈNCIA POLICIAL

Notícies relacionades

Les forces de seguretat i els bombers van anar immediatament a la plaça San Carlo de Torí i en aquests moments treballen per tornar la normalitat. Un centenar de persones encara està a la plaça que s'està buidant lentament gràcies a l'assistència de les forces de policia.

La gran majoria dels aficionats es van allunyar de la plaça i només alguns pocs es van quedar fins al final del partit de Cardiff, en què el Reial Madrid es va imposar per 1-4 al Juventus i va conquistar la seva dotzena Copa d'Europa.