Horari i on veure per TV la final Juventus-Reial Madrid de la Champions League

ARA3. CARDIFF (R.UNIDO), 01/07/2017.- Fotografía donde se ven pendones con imágenes de jugadores que participarán en la final de la Liga de Campeones UEFA colgadas hoy, jueves 1 de junio de 2017, en el Castillo Cardiff en Galés (Reino Unido). En Cardiff, el Real Madrid y Juventus jugarán la final de la Liga de Campeones el 3 de junio. EFE/ANDY RAIN

ARA3. CARDIFF (R.UNIDO), 01/07/2017.- Fotografía donde se ven pendones con imágenes de jugadores que participarán en la final de la Liga de Campeones UEFA colgadas hoy, jueves 1 de junio de 2017, en el Castillo Cardiff en Galés (Reino Unido). En Cardiff, el Real Madrid y Juventus jugarán la final de la Liga de Campeones el 3 de junio. EFE/ANDY RAIN / ANDY RAIN (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El Juventus de Torí i el Reial Madrid s'enfrontaran aquest dissabte (20.45 hores) a Cardiff, Gal·les, en la final de la Champions League. L'alemany Felix Brych serà el col·legiat encarregat d'arbitrar el partit, que serà retransmès en obert (TV-3 Antena 3).

El Reial Madrid té l'oportunitat de fer un doblet històric que no revalida des del 1958. El club blanc afronta la final amb la titularitat d'Isco, després de les declaracions de Bale en què anunciava certes molèsties durant els entrenaments. Per la seva part, la 'Vecchia Signora' espera aconseguir la victòria per completar una temporada de somni que la portaria a un triplet, després d'haver guanyat l'Scudetto i la Copa italiana.