El madridisme s'indigna amb TV-3 pel vídeo de promoció de la final de la Champions

La televisió catalana anima els jugadors del Juventus perquè canviïn el destí d'Europa

2
Es llegeix en minuts

El vídeo amb què TV-3 promociona la final de la Champions, que oferirà dissabte en directe des de Cardiff, ha indignat el madridisme pel missatge i els ànims al Juventus perquè canviïn el destí de la competició. Les xarxes socials van plenes de missatges de seguidors del Madrid molt enfadats pel contingut de l'espot.

Textualment es pot sentir el següent missatge: "Només hi ha 11 homes que poden evitar l'inevitable. 11 homes preparats per canviar el destí i perquè el totpoderós Madrid visqui una nit negra. Homes joves tocats per una vareta màgica. Homes durs, bregats en mil batalles, que beuen l'elixir de la joventut eterna. A Europa només hi ha 11 homes capaços de capgirar la història. Juventus-Reial Madrid, a TV-3, dissabte a la nit".

LES REACCIONS

Notícies relacionades

"L'anunci, fet amb diners públics, no té en consideració que, segons el Centre d'Estudis d'Opinió, un de cada 10 catalans és seguidor blanc (...) un anunci de clar signe antimadridista", es llegeix a l'edició impresa d''El Mundo'. "No volen retransmetre la dotzena victòria blanca a la Copa d'Europa", afirma 'La Razón'. "La televisió autonòmica de Catalunya, TV-3, emet un anunci de la final de la Champions recolzant un equip estranger, la Juventus de Torí, abans que un equip nacional, el Reial Madrid", es pot llegir a l'edició digital de 'Marca'. "Completa indignació entre l'afició del Reial Madrid per aquesta promo de TV-3 amb missatge antimadridista. En el vídeo s'aprecia clarament com la cadena de televisió es posiciona al costat de l'equip italià en la final de dissabte a Cardiff i deixa patent el posicionament de la cadena de televisió pública catalana", afirma el diari 'As'.

 Les xarxes socials, concretament Twitter, no es queden curtes. Aquí una petita selecció del cabreig madridista.