Cristiano i els maletins

El jugador portuguès va insinuar a un jugador del Celta que estava primat. "Tu, diners. Maletí", li va dir Ronaldo a Cabral

tecnicomadrid38472915 gra566  vigo  pontevedra   17 05 2017   el delantero portugu

tecnicomadrid38472915 gra566 vigo pontevedra 17 05 2017 el delantero portugu

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Cristiano Ronaldo va estar molt actiu durant el partit contra el Celta. El portuguès va tenir temps d’insinuar que l’equip viguès estava primat. Ho va fer arran d’una acció que li hauria d’haver costat la cinquena groga i, per tant, no jugar el decisiu matx contra el Màlaga de Míchel.

Acabava de veure la vermella Iago Aspas a l’entendre l’àrbitre que s’havia tirat en una acció amb Ramos, en un d’aquells penals que fabrica el central blanc de manera incomprensible. La segona groga va tenir més a veure amb la bronca que Aspas i el Tucu Hernández van tenir amb l’àrbitre en el descans. «Cagat, t’has cagat», li van dir els dos jugadors a Martínez Munuera, segons La Cope. El col·legiat no va dubtar a apuntar-se la matrícula dels jugadors i deixar el Celta amb 10 després de l’acció entre Aspas i el central.

Sense targeta

RONALDO, SENSE TARGETA

Notícies relacionades

La casualitat va voler que poc després Ronaldo caigués a l’àrea del Celta. Aquesta vegada no hi va haver targeta i Cristiano se’n va salvar. «L’he canviat a sis minuts del final perquè no veiés la cinquena groga», va dir Zidane, conscient que el seu jugador franquícia hauria pogut córrer la mateixa sort que Aspas.

No només no va ser així, sinó que el portuguès li va deixar anar a Cabral allò de les primes a tercers. Va ser com a resposta al fet que el central li recriminés que s’havia tirat davant Jonny. «No he demanat penal. Tu, diners. Maletí», li va dir el portuguès a Cabral, segons van recollir les càmeres de #Minuto 0 i el Golazo de Gol. No va ser l’únic perquè Ramos també s’hi va apuntar. «Avui sí», li va dir el central al Tucu per una entrada d’aquest.