PRONÒSTIC RESERVAT

El pilot Nicky Hayden, en estat greu al ser atropellat

El campió de MotoGP el 2006 va ser envestit per un cotxe a Itàlia mentre s'entrenava amb la seva 'superbike' amb uns amics

 

  / EMILIO PÉREZ DE ROZAS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO BARCELONA

El pilot nord-americà Nicky Hayden, de 36 anys, està greu després de ser atropellat per un cotxe a Rímini (Itàlia) mentre s'entrenava amb la seva bicicleta. Hayden, campió mundial de MotoGP, el 2006, ha patit severs politraumatismes al cap i al pit.

Notícies relacionades

Hayden ha tingut un greu accident aquest dimecres en una carretera secundària entre les poblacions de Riccione i Tavoleto, segons avança el diari 'Rimini Today'. Actualment competeix en la disciplina de Superbikes amb l'equip Honda. El pilot s'entrenava amb uns amics quan ha sigut envestit per Peugeot. El parabrisa s'ha trencat amb l'impacte. Estabilitzat al lloc de l'accident, ha sigut traslladat a un hospital de Rímini, on és tractat amb pronòstic reservat.

El Mundial de Superbikes ha enviat un missatge d'ànim a Hayden a través del seu compte oficial a Twitter. "Després de l'incident ciclista d'aquesta tarda, li transmetem els nostres millors desitjos a Nicky Hayden. ¡Recupera't aviat, Nicky!".