Javi Martínez es trenca la clavícula fent senderisme

El central del Bayern Munic ha sigut operat a Alemanya i es perdrà el que queda de temporada

zentauroepp22181171 javimartinez170510112102

zentauroepp22181171 javimartinez170510112102 / Munich s new midfielder Martinez sits on the substitute bench be

1
Es llegeix en minuts

Javi Martínez, central del Bayern Munic, es va trencar la clavícula diumenge passat a Navarra quan practicava senderisme, segons informa la web del club alemany. El defensa ha sigut operat amb èxit i es perdrà els dos partits restants de la Bundesliga.

El futbolista no estarà disponible per als duels contra el Leipzig i el Freiburg, però el Bayern ja s'ha proclamat campió a falta de dues jornades, així que la baixa del futbolista no afectarà en l'aspecte esportiu el conjunt de Carlo Ancelotti. El temps de recuperació no s'ha especificat.

UNA MÉS

Notícies relacionades

Martínez no té sort amb les lesions. La més greu des que està al club alemany va ser quan es va trencar el menisc i els lligaments durant la Supercopa alemanya del 2014 que el van apartar dels terrenys de joc gairebé tota la temporada. El seu company David Alaba li ha enviat un missatge de suport a Twitter. "Mantén el cap alt i torna més fort, Javi", va tuitejar.

El Bayern Munic ha reforçat la posició de central amb un nou fitxatge, el jove Niklas Sule (22 anys), procedent del Hoffenheim que ja ha debutat amb la selecció alemanya.