Les estrelles del ciclisme condemnen la conductora èbria i drogada de València

La noia va atropellar diversos ciclistes i va provocar la mort de dos d'ells

zentauroepp37827420 contador170508114738

zentauroepp37827420 contador170508114738 / TONI ALBIR

1
Es llegeix en minuts

Alberto Contador i Alejandro Valverde han publicat diversos tuits arran de l'accident en què van morir dos ciclistes al ser atropellats per una conductora que va donar positiu per alcohol i drogues. El succés va passar diumenge al matí a Oliva (València).

Dos dels màxims exponents del ciclisme espanyol demanen a Twitter més protecció per als ciclistes i més duresa per part de la justícia a l'hora de condemnar accidents d'aquest tipus. "Dos ciclistes més morts atropellats per una dona que triplicava la taxa d'alcohol i donava positiu en drogues. ¡Ja n'hi ha prou!¡Màxima duresa!", va tuitejar el dues vegades campió del Tour de França.

Notícies relacionades

Per la seva part Valverde demana més respecte per als ciclistes. "Les xifres segueixen augmentat i per desgràcia res canvia. Necessitem més respecte al ciclista i penes més dures. No estem segurs".

Luis Ángel Maté, ciclista de l'equip Cofidis, ha llançat missatges molt més severs contra la conductora i també demana més duresa en les lleis, esmentant directament la Direcció General de Trànsit. Els seguidors d'aquests ciclistes han retuitejat els missatges i comparteixen les opinions dels seus referents.