Morata reclama justícia amb gols

El jugador del planter blanc suma sis gols més que Benzema a la Lliga, però no compta per a Zidane a la Champions, clàssics i derbis

undefined38321748 football soccer   real madrid v granada   spanish la liga sa170507175953

undefined38321748 football soccer real madrid v granada spanish la liga sa170507175953 / STRINGER

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

«Si la BBC està bé, la idea és que jugui», va dir Zinedine Zidane en vigílies del partit del Madrid contra l’Espanyol a Cornellà de la quarta jornada de Lliga i Álvaro Morata no hi va donar més importància. Sabia on havia arribat després de tornar a l’equip blanc i confiava que l’entrenador obrés amb justícia. «Si la BBC està bé, jugarà sempre. Han jugat des que jo soc aquí i abans també», va afirmar més rotund Zidane abans de jugar en la jornada 27 contra el Betis, i l’exjugador de la Juve ja feia temps que es preguntava per què havia tornat al club on es va fer futbolista.

RATXA GOLEJADORA

Notícies relacionades

Després del seu doblet al Granada, amb el qual ja va deixar molt enrere Benzema en la classificació d’anotadors a la Lliga (15 per 9 del francès per a un total de 20 per 17 amb 1.100 minuts menys disputats en totes les competicions), Morata suma  set partits seguits marcant en les seves últimes set aparicions al Madrid. El que passa és que cap d’aquests partits ha sigut dels grans de veritat.

Però no va jugar ni un minut en el doble enfrontament amb el Bayern a la Champions. No ho va fer tampoc en cap dels clàssics contra el Barça, ni en els tres derbis davant l’Atlètic de Madrid jugats fins ara. Dimecres es jugarà el quart i molt clara haurà d’estar la classificació per a la final perquè Zidane hi recorri com a un dels recanvis. «Només penso a continuar jugant i a continuar marcant. He marcat 20 gols i en vull fer més», diu Morata.