El Madrid B també es passeja a Granada

L'equip blanc sentencia en poc més de mitja hora amb dos gols de James i dos de Morata

undefined38320878 gra521  granada  06 05 2017   el delantero del real madrid m170506225159

undefined38320878 gra521 granada 06 05 2017 el delantero del real madrid m170506225159 / Pepe Torres

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

El Madrid B, amb Ramos i Casemiro, però aquest cop sense Isco d’inici, també va passejar-se a Granada per així no permetre que el Barcelona el  pressioni més del compte en la carrera cap al títol de Lliga. No va donar gaire temps l’equip blanc al blaugrana, després de guanyar amb claredat el Vila-real, per fer-se il·lusions de quedar-se sol al capdavant de forma provisional. Al cap de tres minuts el conjunt madridista ja guanyava al Nuevo Los Cármenes i al descans ja estava tot més que decidit amb tres gols més.

Un nou exercici de contundència de la segona unitat blanca en la segona sortida consecutiva en què Zidane, que va deixar Cristiano Ronaldo a casa, va decidir apostar per les rotacions massives. Es tracta de tenir-los tots a punt i que tots tinguin l’oportunitat de sentir-se protagonistes de la temporada històrica que tant l’entrenador com els jugadors tenen al cap completar. Si fa 11 dies, amb el lideratge d’un Isco esplèndid, el Madrid va doblegar el Deportivo a Riazor, ahir a la nit va fer el mateix amb el Granada a base d’una capacitat de resolució letal, sense necessitat ni tan sols de prémer l’accelerador més del compte.

El conjunt madridista va fer ni més ni menys que el que corresponia davant un rival ja descendit, que no ha sumat més que un punt en els últims 11 partits i que no va tenir cap opció de compensar mínimament la seva afició amb una actuació més o menys honrosa. La seva defensa ho va engegar tot en orris només començar.

GOL A LA PRIMERA

Notícies relacionades

La primera rematada blanca, de James amb el genoll dret a l’àrea petita a una passada de Lucas, va anar dins (m. 3). La segona, també. Va ser una altra vegada el colombià, que es va avançar a Gastón Silva per rematar de cap picat a gol una gran centrada de Coentrao (m. 11). Sí, del lateral portuguès, en el tercer partit de Lliga en què participava. James va fer de davanter centre en aquestes primeres escaramusses amb resultat de gol i va arribar llavors l’hora de Morata, que no va permetre que ningú continués usurpant el paper que li corresponia. En menys de cinc minuts va marcar dos gols que fan que es torni a comparar la seva punteria i efectivitat amb les de Benzema amb un clar balanç favorable per a ell: 14 gols a la Lliga ha fet el del planter per 9 del francès, tot i que ha jugat gairebé 800 minuts menys.

Feia tota la impressió que el Madrid aixecava el peu quan Danilo va agafar la moto per trencar la defensa andalusa i passar enrere per a l’arribada de Morata, que va rematar amb un violent xut amb la dreta (m. 30). Va repetir cinc minuts després amb una aparició molt més subtil: doble retallada al seu marcador després de rebre d’Asensio i tir col·locat al segon pal (m. 35). Lucas i Casemiro van tenir el cinquè abans del descans, que no va arribar tampoc en el segon temps, tot i que van ploure les ocasions sobre Ochoa. Danilo, Lucas, Ramos, Morata i Benzema van perdonar successivament, mentre que el Granada amb prou feines va inquietar Casilla en un parell d’accions ofensives ben resoltes per la defensa blanca.

Granada, 0 - Reial Madrid, 4