L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

Chen Yansheng, Perico de l'Any 2016

El president de l'Espanyol conquista el premi que atorga 'Diario La Grada'

lpedragosa38274525 chen  perico170502204339

lpedragosa38274525 chen perico170502204339

1
Es llegeix en minuts

El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, ha conquistat el premi Perico de l’Any 2016, un guardó que atorga 'Diario La Grada'. El dirigent xinès, que ha recollit el premi a les instal·lacions de l'antiga fàbrica Damm, va assumir la presidència del club el gener de l'any passat i ha sigut una figura capital en la regeneració d'una entitat que aspira a cotes ambicioses.

  

Chen es va imposar en la votació a la resta de finalistes proposats pels lectors: Alberto Fernández Díaz, José María Gay de Liébana, Marcel Granollers, Gemma Mengual, Gabriel Rufián, Rafa Marañón, Gonzalo Bernardos, Ander Mirambell i Raquel Mateos. 

GERARD MORENO, LARDÍN...

En la gala també es va premiar els millors de les diferents àrees que conformen el club blanc-i-blau. Gerard Moreno va rebre el reconeixement com a millor jugador del Primer Equip i Jordi Lardín el de Mèrit Esportiu.

Notícies relacionades

Els components de la ‘Generació Chen’, formada per MelendoMarc RocaAarón Marc Navarro, van recollir el premi a l'Espanyol B de l'any passat. El guardó al futbol base va ser per a David Fernández per la seva trajectòria en el club periquito, i Paloma Fernández va recollir el trofeu al femení i Dani Solsona el de veterà del RCD Espanyol.

En l'apartat dedicat a les penyes, es va reconèixer la Federació Catalana de Penyes, que va fer 25 anys ininterromputs d'activitat el 2016. El premi a la superació va ser per a Special RCDE i l'especial del Jurat per a Anna Maria Fusté.