Zidane dona descans a Ronaldo i a Kroos

El jugador portuguès, que estava advertit de sanció, no jugarà avui contra el Deportivo

 

  / EFE / ZIPI

1
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Zinedine Zidane ha donat descans a Cristiano Ronaldo i a Toni Kroos per al partit d'aquesta nit contra el Deportivo (21.30 h. Movistar Partidazo). El jugador portuguès estava advertit de sanció, i per això si hagués jugat a Riazor i hagués vist una targeta groga no hauria pogut disputar el partit de dissabte contra el València.

Notícies relacionades

En la primera de les sis finals que li queden al Madrid a la Lliga no hi haurà Ronaldo. Zidane el vol fresc per al partit de dissabte contra el València i, sobretot, per a l'enfrontament de l'anada de semifinals del dia 2 de maig contra l'Atlètic. Aquesta és la raó per la qual el tècnic francès l'ha deixat a Madrid. Ronaldo tampoc va jugar contra el Deportivo al Bernabéu per la immediata participació del Madrid en el Mundial de Clubs del Japó.

Qui sí que ha entrat en la convocatòria és Varane, que ja està recuperat de la lesió. Amb la baixa de Pepe i la sanció de Ramos, tot indica que el central francès formarà parella amb Nacho. A la llista de convocats que ha donat Zidane aquest matí hi ha Tejero, el lateral dret del Castella.