Un pilot de 17 anys perd les dues cames en un dramàtic accident

Bill Monger xoca contra un altre monoplaça a Donington Park

El seu equip, JHR Devolopments, recull fons per ajudar Monger i la seva família

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

La tragèdia es creua en la vida de Billy Monger. En la carrera de diumenge passat, el jove pilot de la F-4 britànica va col·lisionar frontalment amb el monoplaça de Patrick Pasma, que estava parat a la pista. El seu equip, JHR Devolopments, ha comunicat que se li han amputat les dues cames.

El xoc va ser tan brutal, que treure el pilot del monoplaça va ser una odissea. Després de gairebé dues hores, les assistències van aconseguir extreure'l del cotxe i el van traslladar al Queen's Medical Center en helicòpter. La preocupació sobre l'estat de salut de Monger creixia cada hora que passava deprés de l'accident, ja que no arribaven novetats. El silenci feia témer el pitjor.

AJUDA PER A BILLY

Notícies relacionades

Finalment, es van complir els pitjors pronòstics amb el comunicat del seu equip que informa de l'amputació de les dues cames. Billy està en una condició crítica, però estable. "Els seus signes vitals estan progressant en la direcció correcta", diu el comunicat. "A causa de les lesions, a Billy se li han hagut d'amputar les cames. Esperem que es desperti del coma induït els pròxims dies".

Per ajudar en tot el que sigui possible Monger i la seva família, JHR ha llançat una campanya de recaptació de fons que ja ha superat l'objectiu inicial d'uns 300.000 euros. El món del motor (entre altres Lewis Hamilton) va quedar commocionat amb l'accident i s'ha bolcat amb el pilot a les xarxes socials i en la recaptació. 

Temes:

Automobilisme