Vidal, Lewandowski i Thiago van anar a buscar els àrbitres al seu vestidor

Els futbolistes del Bayern Munic es van encarar amb Kassai i els seus assistents després del partit

zentauroepp38097997 vidal170419130659

zentauroepp38097997 vidal170419130659 / Kiko Huesca

1
Es llegeix en minuts

El Bayern Munic va acabar molt enfadat per la seva eliminació de la Lliga de Campions marcada per la polèmica arbitral. Robert LewandowskiArturo Vidal i Thiago Alcántara es van mostrar molt enfadats al túnel de vestidors amb crits i insults dirigits als àrbitres, segons 'El Chiringuito' de Mega. La policia va haver de comminar-los que desisitissin de la seva actitud.

Notícies relacionades

Els futbolistes del Bayern Munic van explotar després del partit. Dos gols en fora de joc de Cristiano Ronaldo i la injusta expulsió de Vidal va indignar els alemanys. El mal arbitratge de Viktor Kassai va ser el protagonista del matx i els tres jugadors van arribar a entrar al vestidor del col·legiat recriminant-li entre crits el que havia passat al camp.

"ALGUNS S'ESTAVEN QUEIXANT"

Sergio Ramos, central del Reial Madrid, va confirmar que hi va haver algun aldarull després del partit entre els futbolistes del club alemany i els àrbitres quan va comparèixer davant els mitjans de comunicació. "De rebombori n'hi ha hagut, alguns s'estaven queixant... Vidal, Thiago, Lewandowski...", va declarar.