Seguidors argentins llancen al buit un seguidor que va reconèixer l'assassí del seu germà a la grada

El succés va passar en el partit entre Belgrano i Talleres i ha commogut el país

argentina-1 / FTP CLARIN (0)

argentina-1
argentina-2
argentina-3
argentina-4
argentina-5
argentina-7
argentina-6
argentina-8
argentina-9

/

1
Es llegeix en minuts

La Policia argentina, segons informa el diari 'Olé', ha confirmat que ha detingut dues persones per la terrible agressió a un seguidor de Belgrano durant el clàssic contra Talleres. Agressió que va derivar en la mort cerebral d'Emanuel Balbo, el jove de 22 anys a qui van clavar una pallissa i després van llançar al buit des de la tribuna de l'estadi. Els detinguts serien "un pare i un fill" i estarien darrere dos agressors.

Un grup de seguidors van clavar una tremenda pallissa a Balbo i el van llançar al buit des d'una de les boques d'accés. Encara no es coneixen amb precisió els motius del que va passar. Primer es va parlar d'una revenja, però el pare de la víctima manté una altra versió: "Fa quatre anys em van matar un altre fill a la carretera i Emanuel es va trobar amb l'assassí, Óscar Gómez, a la tribuna. Per escapar-se, aquest va començar a cridar que Emanuel era de Talleres (cosa que era falsa)", va comentar a Radio Mitre.

Segons informa Univisión, hi ha dues versions dels fets, cap de confirmada per les autoritats. La primera, que el seguidor mort pertanyia a l'equip de Talleres i s'havia infiltrat a l'interior de l'afició de Belgrano. Quan va ser descobert, va ser agredit i llançat al buit.

La segona versió, i que és la que més està sonant en diferents mitjans argentins, és la que ha explicat el pare de la víctima, al relacionar la letal agressió amb la mort d'un altre fill.

Notícies relacionades