Un cop a sobre la taula de Zidane

Isco i Morata li deixen clar al tècnic francès que estan a l'altura dels millors i demanen pas també per a les cites importants

tecnicomadrid38063823 gijon  spain   april 15   isco of real madrid celebrates wit

tecnicomadrid38063823 gijon spain april 15 isco of real madrid celebrates wit

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Just quan Zinedine Zidane preparava el seu discurs per justificar el que semblava un gran pas enrere a la Lliga, un tal Francisco Alarcón, més conegut com a Isco, li va salvar el cul. En la seva primera aparició a El Molinón, ja que no ho va fer com a jugador ni com a tècnic fins aquest dissabte, l’entrenador francès va veure com Isco i Morata resolien una papereta molt compromesa. Tots dos demanen pas. En el cas d’Isco, a més de la seva tremenda exhibició, suma nou gols a la Lliga en 26 partits, els mateixos que Benzema, amb dos partits menys. A tots dos els supera Morata, que ha fet 12 gols a la Lliga després de 21 partits.

A aquestes altures, ningú veu Isco fora del Madrid. Ni el Barça, on li obririen les portes de bat a bat, ni  la Premier el podran arrencar del Madrid. Isco acaba contracte el 2018 i no s’ha compromès amb ningú. Esperarà a final de curs per prendre una decisió que ara mateix només passa pel Bernabéu. Al màxim que ha arribat el malagueny ha sigut a menjar-se una bossa de patates amb l’escut del Barça.

Missatge clar

«Hi ha molts bocamolls. Jo parlo poc i ho faig al camp», va afirmar Isco després de la seva tarda de ballet a El Molinón, on va parlar pels colzes. Tant que el blanc-i-vermell  Vesga no va tenir cap més remei que reconèixer el partidàs del madridista: «He al·lucinat amb Isco».

També va al·lucinar Zidane, que va tornar a recórrer a allò que se sent «injust» amb tots els que no juguen. El mateix Isco es va encarregar de respondre-li. «Si no sentís que puc jugar més, no ho diria», va afirmar el futbolista. Les seves paraules van encaminades més a la competició de Lliga, on és l’onzè jugador més utilitzat. Molt més lluny està a la Champions, on ocupa el lloc vint-i-dosè, amb 77 minuts, 19 menys que Coentrao. «A la Champions, l’equip va bé», afirma Isco.

Notícies relacionades

Ara arriba una oportunitat perfecta perquè l’andalús escolti l’himne d’aquest torneig sobre la gespa del Bernabéu. Bale no jugarà contra el Bayern arran del seu problema al soli que li va impedir exercitar-se ahir amb la resta dels seus companys. La lògica diu que Isco en serà el substitut.

No tindrà la mateixa sort Morata, que tornarà a la banqueta en favor de Benzema. De moment, el davanter ja ha millorat els seus números del Juventus, on va marcar 15 gols. Ja en suma 16 i es col·loca en segon lloc en el rànquing de golejadors darrere de Ronaldo.