García: "És fabulós unir el meu nom als de Seve i Olazábal"

El golfista castellonenc assegura que el seu canvi de mentalitat l'ha ajudat a guanyar a Augusta

lmendiola38009455 sergio garcia of spain points to the sky as he holds the mas170410133342

lmendiola38009455 sergio garcia of spain points to the sky as he holds the mas170410133342 / MIKE SEGAR

2
Es llegeix en minuts

Sergio García s'ha pogut enfundar per fi la jaqueta verda de campió, un somni que semblava vetat després de 19 aparicions a Augusta. El jugador castellonenc, de 37 anys, amb una carrera esplèndida, a la qual li faltava un torneig del Grand Slam, ha trencat el malefici al mateix escenari on abans s'havien consagrat Seve Ballesteros José María Olazábal.

”És una coincidència emocionant”, ha admès el castellonenc, quan li han recordat que s'ha proclamat campió el mateix dia en què Seve Ballesteros hauria complert 60 anys. “Unir el meu nom als de Seve Olazábal, que eren els meus ídols quan era petit, és realment fabulós”, ha remarcat García, per admetre: “Estic segur que (Seve) m'ha ajudat una mica amb alguns d'aquests cops i amb alguns d'aquests putts"

.

García ha explicat que una de les claus per explicar el seu triomf ha sigut la mentalitat per afrontar aquesta cita del Masters, la seva 74a aparició en un torneig del Grand Slam. “He jugat molt bé, probablement més calmat del que he jugat en cap 'major' en diumenge. Justin (Rose) no m'ho ha posat fàcil i ha jugat extremament bé. Però sabia les coses que podia fer, em veia capaç de fer-ho i ho he fet. Fins i tot després dels dos 'bogeys' de la segona volta, sabia que tindria les meves opcions”

"¿GUANYARÉ ALGUNA VEGADA?"

Notícies relacionades

El jugador castellonenc, això sí, ha admès que després de tants intents fallits, ha arribat a pensar que no aconseguiria aprofitar la seva assignatura pendent. "Alguna vegada m'ha passat pel cap: ¿Guanyaré alguna vegada (un gran)? He tingut moltes oportunitats i les he perdut o algú ha fet alguna cosa extraordinària per guanyar-me. Així que sí, alguna vegada aquesta idea m'ha passat pel cap. Però últimament, penso d'una manera diferent. He tingut una bona ajuda. He pensat diferent, més positiu, acceptant que pel que sigui, no m'havia passat, i que la meva vida no era un desastre i seguia endavant”.

Sergio García s'ha reconegut orgullós de com ha negociat les adversitats i com ha encarat els problemes que ha viscut en aquesta edició. “El camí per arribar a aquest punt ha sigut molt llarg, però mai m'he sentit tan tranquil com aquest diumenge durant una quarta ronda d'un gran. Estic orgullós de com he acceptat les coses i com he mirat el recorregut d'una altra forma, sabent que és un camp que et dona i et treu. No mentiré. No és el camp en què em sento més confortable. Però he seguit treballant. I em sento molt orgullós”.