Eldenc: emmanillats al jutjat

Crits i insults d'aficionats a l'arribada dels jugadors

Els cinc detinguts pel presumpte pacte de l’Eldenc, a disposició judicial. Els jugadors van arribar emmanillats al jutjat.

1
Es llegeix en minuts
NACHO HERRERO / ELDA (Enviat especial)

Tres dels cinc detinguts de l'Eldenc pel cas del presumpte pacte en el resultat del partit de dissabte passat davant el Barça B han passat ja aquest dimecres al matí a disposició judicial i els altres dos ho faran durant la resta del dia. El tècnic Fran Ruiz i els jugadors Nico Cháfer i Maiki Fernández han arribat poc després de les 12.30 hores al jutjat d'Elda Fran Ruiz Nico CháferMaiki Fernández. Després de declarar, el jutge ha deixat en llibertat -a l'espera de determinar si és amb càrrecs- Maiki. Han arribat en furgó policial, emmanillats i entre crits i insults de la trentena de persones que els esperaven a la porta. Ells han guardat silenci davant les preguntes dels periodistes de si mantenien la seva innocència. La previsió és que després ho facin Nobile Capuani, cap visible del grup inversor italià que gestionava fins ara la part esportiva del club, i Filippo Di Pierre, que exercia igualment d'entrenador però no tenia carnet oficial.

EL PARTIT CONTRA EL CORNELLÀ

Notícies relacionades

José María Escambre, advocat de Capuani i representant del grup inversor, ha assegurat que encara no ha pogut accedir a cap document perquè estan sota secret però ha avançat que la seva idea és presentar proves contra Cháfer i Fernández pel presumpte pacte del partit davant el Cornellà de fa unes jornades. "Tenim la sospita d'un partit en concret i de dos jugadors en concret", ha explicat. "És el del Cornellà i són els dos detinguts", ha admès Escambre, que no ha volgut involucrar el club català. "Contra el Cornellà no he dit res, és sobre els nostres jugadors. En això ni entro ni surto", ha assenyalat. 

La derrota dissabte passat per 12-0 davant el Barça B va fer saltar les sospites d'un possible pacte. Dos jugadors de l'Eldenc, Cheikh Saad i Joseja Amat, van confirmar que en les últimes setmanes s'havien produït moviments estranys que els feien pensar que alguns dels seus companys s'havien venut, amb el coneixement almenys dels dos entrenadors.