La Policia deté l'entrenador italià de l'Eldenc

Fonts oficials confirmen els interrogatoris a jugadors i a "altres persones" vinculades amb el presumpte pacte de la golejada al Barça B

eldense

eldense

1
Es llegeix en minuts
SERGI LÓPEZ-EGEA / BARCELONA

Filippo Vito di Pierro, el tècnic italià que s'ha responsabilitzat de l'Eldenc des del mes de gener, ha sigut detingut per la Policia Nacional. Fonts oficials a Madrid han confirmat l'acció policial en el marc de les investigacions que s'estan seguint arran de la denúncia interposada pel president de la gestora del club alacantí, David Aguilar. Aquestes mateixes fonts han informat dels interrogatoris a diversos jugadors de l'Eldenc, així com a "altres persones" vinculades amb la presumpta trama vinculades a una xarxa d'apostes, segons sembla, des de països asiàtics.

SENSE CARNET D'ENTRENADOR

Di Pierro va anar a la comissaria d'Elda dilluns a la nit i després de prestar declaració va ser detingut. Di Pierro ha sigut la persona que ha estat al capdavant de la banqueta de l'Eldenc des que al gener un grup inversor italià va començar a gestionar el club alacantí. Hores abans de la seva detenció, David Aguilar el va destituir de forma fulminant, igual que a Fran Ruiz Casares, que era la persona que exercia "oficialment" com a entrenador. Di Pierro era qui prenia les decisions però no podia figurar com a entrenador ja que no disposa de la reglamentació oportuna. Segons fonts pròximes al club alacantí, dissabte es va asseure a la banqueta de l'Eldenc en qualitat de "responsable del material".