Pedro torna amb força a 'La Roja'

"Mai he tingut problemes aquí", afirma el jugador del Chelsea després queixar-se per no jugar

undefined37748409 gra049  las rozas  c a  de madrid   20 03 2017   los jugador170321133244

undefined37748409 gra049 las rozas c a de madrid 20 03 2017 los jugador170321133244 / Zipi

3
Es llegeix en minuts

Aquí no ha passat res. Creu i ratlla. Aquest és el missatge que Pedro ha volgut llançar en la seva tornada a una convocatòria de la selecció després de queixar-se per no jugar amb Del Bosque. «No val la pena continuar venint per fer grup i si no veig continuïtat, tampoc», va afirmar el jugador del Chelsea el juny de l’any passat, abans de l’inici de l’Eurocopa de França. Ara l’exblaugrana vol començar de zero, i per a això assegura: «No he tingut mai cap problema en la selecció i soc feliç de tornar-hi».

Ha donat la cara. Ho havia de fer després de fer aquell lleig a l’anterior seleccionador. Tot i apuntar que aquelles paraules «es van malinterpretar», Pedro sap que no va estar a l’altura. Són molts els jugadors que no han trepitjat la gespa i han callat. Ara, el futbolista canari vol tirar terra damunt l’assumpte. «Allò ha quedat enrere i em va servir per aprendre en la meva carrera. Estic molt content de tornar i d’estar amb els meus companys. És un altre entrenador en la meva carrera. Vull ser un més i intentaré aprofitar aquesta nova oportunitat, un nou repte», va valorar ahir l’exjugador del Barcelona.

Pedro Rodríguez

jugador del chelsea

"El que vaig dir es va malinterpretar una mica, perquè mai vaig dir res quan no vaig jugar en algunes convocatòries amb Del Bosque"

UNA SITUACIÓ PUNTUAL

Per deixar encara més clar que aquella situació viscuda abans de la disputa de l’Eurocopa del 2016 va ser una cosa puntual, Pedro va voler recordar que en altres ocasions en què no va tenir protagonisme no va alçar la veu. «Mai vaig dir res quan no vaig jugar en algunes convocatòries amb Del Bosque», va afegir el jugador canari. Un capítol també tancat per a Lopetegui, que va afirmar  que allò «està passat i tothom a la vida es pot equivocar».

A més a més del cop de mà que li va donar el seleccionador, Pedro va poder compartir la roda de premsa amb Illarramendi, i això  va rebaixar una mica el record sobre la seva sortida de to de fa nou mesos. Cap motiu de queixa va tenir el jugador de la Reial Societat, que va mostrar la seva alegria per entrar en una convocatòria amb la selecció absoluta. «No he perdut mai l’esperança i aquí està el premi. L’any passat no em van anar bé les coses, però ara crec que estic fent una bona temporada», va afirmar el jugador reialista. Va tenir les millors paraules per a un mestre seu, com és Xabi Alonso, que es retira al final d’aquesta campanya. «Sempre ha sigut la meva referència. M’ha aportat moltes coses. És una pena per al futbol que no segueixi, però és ell qui decideix», va manifestar Asier.

MISSATGE D'INIESTA

Després d’aquesta compareixença va arribar el torn de l’acte publicitari, en què es va anunciar que Pelayo seguirà patrocinant la selecció. A més de Lopetegui, hi havia Iniesta i Ramos. Al jugador del Barcelona no se li va acudir res més que demanar unitat després de les enganxades entre Ramos i Piqué, airejades pel central blanc. «Hem d’intentar ser un equip, una família, ja que lluitem pels mateixos interessos», va dir Iniesta.

Andrés Iniesta

jugador del barcelona

Hem d'intentar ser un equip, una família, ja que lluitem pels mateixos interessos"

En l’entrenament de la selecció d’ahir, Lopetegui va parlar amb Ramos i, després, es va veure els dos centrals intercanviant impressions sols i, posteriorment, en presència d’Iniesta.

Notícies relacionades

Per si de cas, el seleccionador va suavitzar la relació entre els dos centrals. «Ara es poden enviar tuits amb la mateixa samarreta. Defensen els seus equips amb vehemència, però aquí són del mateix equip al cent per cent», va dir Lopetegui a Movistar+.